Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Top bestemmingen
Ontdek de mooiste en leukste plekken
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
November 2022
December 2022
Januari 2023
Sneeuwgarantie
Sneeuwgarantie

Sneeuwgarantie

Het ene jaar zijn de sneeuwcondities beter dan het andere. Het zal u maar gebeuren: een heerlijke wintersportvakantie geboekt en overal groene weides in plaats van maagdelijk witte pistes.

Uw voordeel bij de Jong Intra Vakanties

 • Altijd sneeuw op uw bestemming
 • Kosteloos omboeken
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Wallis
Goed voorbereid op vakantie

Wintersport Wallis biedt een fantastische bergwereld met meer dan 50 toppen die de 4000 meter passeren. Sneeuwschoenlopen, tochten met huskies of duizelingwekkende afdalingen op de ski, het kan allemaal. Liever op de langlaufski of lekker door de sneeuw wandelen? Ook dat kan prima op uw wintersport Wallis.

Onze adviseurs

In het kanton Wallis ademt alles wintersport uit. De prachtige zijdalen van het Rhônedal verbergen de beste skigebieden van Zwitserland. Wie een wintersport Zwitserland boekt, komt meestal met een wintersport Wallis thuis.

20120604_DeJongIntraVakanties_573-bewerkt
Ina Duitsland expert

Populaire bestemmingen in Wallis

Top skigebied

Wintersport Wallis in Zwitserland het kanton waar demeeste wintersporters naar toe trekken. Logisch, hier bevinden zich de indrukwekkendste bergen van Zwitserland en daarmee ook de mooiste skigebieden zoals wintersport Zermattwintersport Saas Feeen wintersport Crans Montana. Wintersport Wallis is daarmee een begrip onder vele wintersportliefhebbers.

Wallis bevindt zich in het Zuid-Oosten van Zwitserland. De Rhôhne stroomt dwaars door het kanton. Aan weerszijden van het Rhône-dal bevinden zich verschillende zijdalen. Hier bevinden zich de bekende skigebieden en meerdere gletsjers. De bekendste berg van Wallis is, zonder twijfel, de Matterhorn.

Naast skiën tijdens uw wintersport Wallis zijn er ook genoeg andere varianten mogelijk zoals langlauf, tourskiën, schaatsen en snowboarden. Wintersport Wallis staat gegarandeerd voor een afwisselende skivakantie.

Verder in Zwitserland zijn er ook nog andere bekende skigebieden waar wij u ook fijne en goede accomodaties kunnen aanbieden. Wat denkt u van een wintersport Graubünden?

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 6 vakanties in Wallis

Ervaringen

Corne en Trees Welten Wij komen al jaren in Wallis, steeds een ander gebied bezocht en uiteindelijk vinden we onze skivakantie in Saas Fee toch de leukste. Echt een aanrader.
Lees meer Lees minder
De heer en mevrouw Brandsen - Kortenhoef Omdat wij van rust houden en de drukte proberen te mijden, zijn we heel erg blij in Wallis een fijn skigebied te hebben gevonden.
Lees meer Lees minder

Wallis in beeld

 • Snowboardles
  Snowboardles
 • Winteridylle
  Winteridylle
 • Vakantie in Wallis
  Vakantie in Wallis

Populaire vakanties in Wallis

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 6 vakanties in Wallis
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service