Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar. We hebben echter uitgebreid aanbod in Engelberg, Davos en Laax.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Elegantie op ca. 1800 meter hoogte

De eerste gedachte die bij velen opkomt, wanneer men denkt aan wintersport St. Moritz is 'sjiek'. En niets is minder waar! Wees echter niet bang dat het te sjiek is voor de gemiddelde wintersporter. Er is voor elk wat wils! Skiën, snowboarden en après skiën, het kan hier allemaal. Ontdek het zelf tijdens uw wintersport St. Moritz.

Algemeen
Ervaringen

Zien en gezien worden...!

St. Moritz, gelegen op ca. 1800 m, is één van de bekendste wintersportplaatsen ter wereld. Mede door de hoge ligging is het een absoluut sneeuwzekere topbestemming. Corvatsch, Corviglia, Diavolleza en Zuoz vormen samen dit skigebied en zijn goed voor ruim 350 km aan pistes. Zowel skiërs, snowboarders als winterwandelaars kunnen tijdens een wintersport St. Moritz genieten van volop mogelijkheden. De zon schijnt hier gemiddeld 322 dagen per jaar. Al zin gekregen in een wintersport St. Moritz?

St. Moritz is sjiek, elegant, exclusief en prachtig gelegen aan een meer. In het bruisende dal vindt u trendy bars, luxe restaurants, hippe discotheken en een leuke après-ski. Zien en gezien worden is in St. Moritz minstens zo belangrijk als heerlijk afdalen van de perfect geprepareerde pistes. Wintersport St. Moritz staat voor kwaliteit!

Wilt u graag naar Zwitserland op wintersport, maar bent u er nog niet uit waar? Bekijk dan ons volledige aanbod wintersport Zwitserland.

Tevens kunnen we u Frankrijk en Oostenrijk als wintersportbestemming adviseren. Bekijk hier ons aanbod

Voor alle wintersportmogelijkheden verwijzen wij u naar ons complete aanbod wintersport.

Onze klanten beoordelen een wintersport St. Moritz met gemiddeld een

8,3
onze gasten

Onze adviseurs

  • 20120604_DeJongIntraVakanties_573-bewerkt
    Ina

In St. Moritz kan iedereen zich vermaken. Er zijn (sjieke) winkels, discotheken en prachtige afdalingen. Wintersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Er zijn pistes van verschillende niveau's en ook snowboarders en langlaufers hebben mogelijkheden ten overvloede.

Ina

Ervaringen van onze klanten

Altijd gedacht dat St. Moritz niets voor ons was, veel te sjiek voor ons 'gewone' mensen. Uiteindelijk toch hier terecht gekomen en het was in een woord 'geweldig'! Voor elk type wintersporter is er iets te doen en ik kan het iedereen van harte aanbevelen!

Elk jaar gaan we met vriendinnen op wintersport. Dit jaar gekozen voor St. Moritz. Wat was dat gezellig! Heerlijk geskied en natuurlijk een dagje geshopt. Kon niet beter! Onze week perfect afgesloten met een heerlijke fondue. Zeker voor herhaling vatbaar!

Heerlijke vakantie gehad in St. Moritz. Volgende keer weer!