Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Lees alles over Soll
Goed voorbereid op vakantie

Een wintersport Söll is prima geschikt voor de gemiddelde en de gevorderde skiër. In Skiwelt Wilder Kaier in het Brixental, in het hart van de Kitzbüheler Alpen zijn zeer veel mogelijkheden voor een geweldige skivakantie. Naast skiën kunt u zich te buiten gaan aan snowboarden, langlaufen en winterwandelen en après-skiën. Wintersport Söll biedt u zeer veel wintersport plezier.

Onze adviseurs

Söll is gewoon een gezellig dorpje. Het ligt vrij vooraan de Skiwelt, waardoor je de zaterdagsdrukte naar het skigebied redelijk kan ontlopen.
20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
Malindi

Ervaringen

Bernard en Petra Goverde Alles wat je nodig hebt voor een mooie skivakantie vindt je in het skigebied Skiwelt Wilder Kaiser. Wij komen al zeker een jaar of 8 in Söll en het bevalt ons hier prima. Vooral de dagtochten zijn geweldig. Wij gaan de volgende keer weer naar Söll.
Lees meer Lees minder
Richard en Annelies van Dongen - Noord Brabant Je hebt superleuke afdalingen en de verbindingen zijn helemaal goed. Ook op de pistes zijn veel eettentjes te vinden zodat je onderweg even kunt uitrusten. De après-ski is prima al is het geen uitbundig feest. Wij vonden het prima zo.
Lees meer Lees minder
Tanja en Ruud Kroese - Den Haag Een sfeervol plaatsje met gemoedelijke apres-ski en goede wintersportmogelijkheden. En dat is in de eerste plaats waar wij voor kwamen. Fantastische toertochten liggen er hier. Een wintersportplaats die we iedereen kunnen aanbevelen die van skiën houdt.
Lees meer Lees minder

Soll in beeld

 • Kinderen
  Kinderen
 • Skigebied
  Skigebied
 • Wintersfeer
  Wintersfeer
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service