Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Wintersport Serfaus

Serfaus behoort tot een van de kindvriendelijkste skigebieden van Oostenrijk. Als u met kinderen wilt wintersporten zit u hier goed! Natuurlijk is een wintersport Nauders ook geschikt voor volwassenen. Er zijn fantastische afdalingen te vinden. Ontdek ons aanbod en boek!

Lees alles over Serfaus

Sneeuwgarantie
Sneeuwgarantie

Sneeuwgarantie

Het ene jaar zijn de sneeuwcondities beter dan het andere. Het zal u maar gebeuren: een heerlijke wintersportvakantie geboekt en overal groene weides in plaats van maagdelijk witte pistes.

Uw voordeel bij de Jong Intra Vakanties

 • Altijd sneeuw op uw bestemming
 • Kosteloos omboeken
Intro
Snel door naar
Lees alles over Serfaus
Goed voorbereid op vakantie

Wintersport Serfaus is genieten! De kinderen zullen hier zich geen moment vervelen. Het skigebied behoort tot de kindvriendelijkste skigebieden van Oostenrijk!

Onze adviseurs

Toen ik mijn opleiding deed als skileraar kwam de eigenaar van de kinderskischool in Serfaus ons één dag lesgeven over kinderskilessen. Dat is utieindelijk een vak apart. Later ben ik naar Serfaus gegaan om daar eens te kijken. Wat ik daar aantrof overtreft alles. Naast een gigantisch kinderparadijs met speeltoestellen, kindercaroussellen, lopende bandjes die de kinderen naar boven transporteren bevinden zich in het skigebied ook diverse kinder pistes met klimtoestellen en fantasiefiguren om onderweg wat bij uit te rusten. Bovendien waren er pistes met hobbels, sprongetjes en `wasborden`waar kinderen altijd met zoveel plezier overheen skiën omdat dat zo lekker aanvoelt. Dit skigebied heeft werkelijk aan álles gedacht!

Overigens is het skigebied natuurlijk niet alleen voor kinderen geschikt. Er zijn ook echt spectaculaire afdalingen, een super funpark voor snowboarders en goede pistes voor beginners. De Après Ski is bovendien ook erg gezellig!

20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
Malindi

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 7 vakanties in Serfaus

Ervaringen

Kees Krijnen - Best Sfeer, ambiance en de prima onderhouden pistes maakt Serfaus tot super skigebied. Wij komen er graag terug.
Lees meer Lees minder
Arno en Henny Jansen - Steenderen Wij komen al jaren in dit skigebied en het doet ons steeds weer verwonderen hoe fantastisch het hier is. De gehele dag skiën zonder dat dat het gaat vervelen.
Lees meer Lees minder

Serfaus in beeld

 • kinderen met sneeuwpop
  kinderen met sneeuwpop
 • Wintersfeer
  Wintersfeer
 • Wintersfeer
  Wintersfeer

Populaire vakanties in Serfaus

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 7 vakanties in Serfaus
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service