Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Lees alles over Scharnitz
Goed voorbereid op vakantie

Scharnitz is gelegen aan de zogenaamde Poort van het Karwendelgebergte, aan de verbindingsweg tussen Seefeld en Garmisch-Partenkirchen in het Duitse Beieren. Het ligt op ca. 10 km van Seefeld in een prachtige, rustige omgeving. Het dorpje zelf heeft een skischool en een skiverhuur, waar beginners, maar ook gevorderden, terecht kunnen. Scharnitz zelf is uitermate geschikt voor langlaufers. De loipes staan in verbinding met de langlaufloipes van Seefeld en Mittenwald. Zo heeft u met ca. 250 km aan loipen meer als genoeg mogelijkheden. Scharnitz heeft een rodelbaan, een Eisstockschiessbaan (Oostenrijks curlen) en ca. 30km aan geprepareerde wandelwegen. Kortom: genoeg te beleven tijdens uw skivakantie in Scharnitz.

Onze adviseurs

Scharnitz ligt ideaal en is heel prijsgunstig! De skibus naar Seefeld stopt regelmatig op verschillende plaatsen in Scharnitz. Binnen een paar minuutjes brengt deze u naar de skigebieden in het mondaine dorp. In Scharnitz zelf zijn meerdere langlaufloipen. Kortom een wintersport Scharnitz staat garant voor een afwisselende wintervakantie!

20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
Malindi

Ervaringen

Joost en Dominique van Houten Vriendelijk dorpje, heerlijke sfeer, lekker rustig, prachtig natuur gebied zowel in de winter als in de zomer. Voor echte après ski moet je wel naar Seefeld gaan.
Lees meer Lees minder
Martijn en Joleen Goedegebeure - Zeeland Voor wie net begint met wintersport is Scharnitz een perfecte locatie. Ook langlaufers kunnen hier hun hart ophalen. Verder een prachtige omgeving, wij hebben genoten!
Lees meer Lees minder

Scharnitz in beeld

 • shutterstock_167759561-2
  shutterstock_167759561-2
 • shutterstock_153450359
  shutterstock_153450359
 • shutterstock_49481695
  shutterstock_49481695
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service