Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Top bestemmingen
Ontdek de mooiste en leukste plekken
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
December 2022
Januari 2023
Februari 2023
Sneeuwgarantie
Sneeuwgarantie

Sneeuwgarantie

Het ene jaar zijn de sneeuwcondities beter dan het andere. Het zal u maar gebeuren: een heerlijke wintersportvakantie geboekt en overal groene weides in plaats van maagdelijk witte pistes.

Uw voordeel bij de Jong Intra Vakanties

  • Altijd sneeuw op uw bestemming
  • Kosteloos omboeken
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Nauders Reschenpass
Goed voorbereid op vakantie

Skigebied Nauders-Reschenpass ligt tussen de 1.400 en 2.850 m boven zeeniveau en ligt aan de Italiaanse grens. Dat betekent een sneeuwzeker skigebied met ook nog eens heel veel zonne-uren én Italiaanse flair.

Naast skiën en snowboarden, zijn er nog tal van leuke activiteiten om te doen. Langlaufen, winterwandelingen maken, schaatsen, rodelen of een rit met de arrenslee. Wat wordt het? Natuurlijk moet er ook gegeten worden. En het voordeel van skigebied Nauders-Reschenpass is dat u de keuze heeft tussen een Oostenrijkse germknödel of een Italiaanse pasta.

Voor wie is Nauders Reschenpass geschikt?

Voor beginners, gevorderden en snowboarders

Nauders-Reschenpass bestaat uit vier deelgebieden: Bergkastel, Schöneben, Haider Alm en Maseben. Met een gratis skibus zijn deze skigebieden met elkaar verbonden. Vanaf 2017/2018 kunt u met de uitgebreide skipas ook skiën in Sulden, Watles en Trafoi. In Bergkastel vindt u vooral lange, brede afdalingen. Ideaal voor beginners en/of kinderen. Voor de ervaren skiër is de dalafdaling van de Tscheyeck (van 9 km lang!) aan te raden. Schöneben is gelegen aan de Italiaanse zijde. Het is er werkelijk waar prachtig. Uniek in dit skigebied zijn de hypermoderne liften en strakke pistes. Ook hier kunnen zowel beginners, als gevorderden uit de voeten. Haider Alm en Maseben zijn iets minder indrukwekkend. Dat neemt niet weg dat u hier heerlijke afdalingen kunt maken. In skigebied Nauders-Reschenpass is er ook genoeg te doen voor snowboarders. Zo is er een funpark met onder andere een boardercross-traject, halfpipe, kicker en kinked box.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 7 vakanties in Nauders Reschenpass

Vervoer

Met de auto

Vanaf Utrecht is het 911 km rijden voordat u Nauders-Reschenpass bereikt. Vanaf de snelweg is het nog 43 km rijden. 

Let op: het skigebied is te bereiken via de grensovergang bij het Oostenrijkse Reutte. Houd er rekening mee dat de weg van Reutte richting de Fernpass in het weekend druk kan zijn. Voor dit stuk is geen vignet nodig. Het skigebied is ook te bereiken via de Duits-Oostenrijkse grens bij Bregenz. Ook hier kan het in het weekend, maar ook in vakantieperiodes, druk zijn. Voor dit stuk is wel een vignet nodig.

Populaire vakanties in Nauders Reschenpass

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 7 vakanties in Nauders Reschenpass
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
  • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
  • Persoonlijke aandacht en uitstekende service