Gemoedelijk en lekker dichtbij

Wintersport Mittelberg in het Kleinwalsertal is populair bij jong en oud. Het plaatsje, dat alleen vanuit Duitsland te bereiken is, ligt op 1250 meter hoogte en wordt omringd door bergen met toppen tot 2600 meter hoogte.

Algemeen
Skigebied
Ervaringen
Direct boeken

Kindvriendelijk

Uw wintersport Mittelberg bereikt u vanuit Nederland snel en zonder veel drukte. Via de Walmendinger Hornbahnlift is Mittelberg verbonden met het buurdorp Baad. Net als de andere dorpen van het Oostenrijkse Kleinwalsertal is Mittelberg met de auto alleen te bereiken vanuit Duitsland via Oberstdorf. Door Mittelberg loopt de bergbeek de Breitach. Een winterwandeling langs deze beek in een schitterend winterlandschap geeft een prettige afwisseling tijdens uw wintersport Mittelberg. Het Kleinwalswertal is een goed skigebied voor skiërs van alle niveaus. Er zijn totaal 122 kilometers aan pistes die (deels) ook nog eens 's avonds verlicht worden. 

Ook in andere skigebieden in Oostenrijk hebben wij voldoende accommodaties. Bekijk ons aanbod voor een:

Onze gasten beoordelen onze wintersport Mittelberg met een

8,1
onze gasten

Kleinwalsertal

Geniet van 122 km skipiste!

 • Hoogte skigebied
 • Piste
 • Liften
 • Skiën
  Beginner
  Gevorderd
  Expert
  Gletsjer
 • Snowboarden
  Snowboarden
  Halfpipe
  Funpark
 • Langlaufen
  Langlaufen
  Langlaufen
 • Algemeen
  Kindvriendelijk
  Après ski
  Wandelen

Onze adviseurs

 • 20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
  Malindi

Een eigenwijs dal, het Kleinwalsertal. Hoewel het dal bij Oostenrijk hoort is het vanuit Oostenrijk niet te bereiken, je kunt alleen via Duitsland het dal in rijden. Het grootste voordeel is dat het vooral lekker dichtbij is. Het is in 7 uur rijden te bereiken en je hoeft niet via het, altijd drukke, München. Het skigebied is leuk, je kunt je hier, ook als gevorderde skiër, prima een weekje vermaken.

Malindi

Ervaringen van onze klanten

De prijskwaliteitsverhouding is prima. Bijkomend voordeel is dat men niet zo ver hoeft te reizen (scheelt toch weer benzine) en dat men geen vignet nodig heeft.

Kleinwalsertal/Mittelberg is helemaal geweldig. Zeer kindvriendelijk. Aanrader.

De beste vakanties van dit moment