Vind Wintersport Voss
Keuze uit 4 vakanties
Intro
Snel door naar
Lees alles over Voss
Goed voorbereid op vakantie

Wintersport Voss is skiën in het meest karakteristieke deel van Noorwegen: het Westelijk Fjordengebied. Rust, ruimte en uitstekende accommodaties maken uw skivakantie Voss een gegarandeerd succes.

Onze adviseurs

Wintersport Voss is ideaal voor skiërs die van een groot en modern skigebied houden, met vele mogelijkheden. Voss ligt op ca. 1 uur vanaf Bergen, waar KLM dagelijks vanaf Amsterdam op aanvliegt. De transfer brengt u direct naar de accommodatie. In Myrkdalen zijn de laatste jaren prachtige vakantiewoningen gebouwd, alsmede een luxe hotel. U kunt tot aan de accommodatie skiën, dus optimaal genieten van uw skivakantie. Het gebied is kindvriendelijk, sneeuwzeker, er zijn geen rijen bij de liften en alles gaat op een ontspannen en relaxte manier. Ik kan u verzekeren dat een wintersportvakantie Voss heerlijk onbezorgd is!

Heleen
Heleen Scandinavië expert

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 4 vakanties in Voss

Ervaringen

R. van Tetering, Groningen Het skigebied is prachtig en het is er prima vertoeven. Voor een weekje skivakantie een meer dan uitstekende bestemming. In alle opzichten.
Lees meer Lees minder
Mary Roovers, Heerenveen Voss is een hele leuke plaats waar van alles te doen is en niet alleen skiën. Echt een aanrader, voor de hele familie.
Lees meer Lees minder
Fam. van Pelt, Nieuwegein Voss is van onze wintersportreizen beslist favoriet. Nog nooit zoveel sneeuw gezien én wat een vriendelijke mensen in het hotel, de winkels, de restaurants. Niet goedkoop maar zeker het geld waard!
Lees meer Lees minder

Voss in beeld

 • Skiër en overzicht
  Skiër en overzicht
 • Kindje met fjord op de achtergrond
  Kindje met fjord op de achtergrond
 • Piste Voss
  Piste Voss

Populaire vakanties in Voss

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 4 vakanties in Voss
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service