Een complete vakantie

Indien u wintersport Trysil boekt, dan komt u in het grootste en meest populaire skigebied van Noorwegen terecht. Of u nu van skiën houdt, van snowboarden of liever gaat langlaufen: tijdens uw wintersport Trysil is het allemaal mogelijk.

Algemeen
Skigebied
Ervaringen
Direct boeken

Prima sneeuwcondities

Het skigebied van Trysil ligt op ca. 2,5 km vanaf het dorpje Trysil. De appartementen en hotels liggen op de pistes zodat u vanaf de voordeur weg kunt skiën. Maar moet u gebruik maken van de skiliften dan is dat ook geen probleem. Er zijn nauwelijks wachttijden, maximaal 1-2 minuten, maar vaak kunt u zo instappen. Of u nu een beginnende skiër of een gevorderde bent, er liggen hier voldoende pistes in alle kleuren gereed. Ook voor kinderen is Trysil ideaal, er zijn drie aparte kindergebeiden waar de kleinsten in een veilige omgeving voldoende uitdaging hebben. Als u op uw wintersport Trysil wat anders wil doen, dan zou u een leuke huskysafari te maken.

Het skigebied, voor uw wintersport Trysil, ligt dicht tegen de Zweedse grens aan, en is makkelijk bereikbaar per bus vanuit Oslo. Meerdere keren per dag is er een directie verbinding vanaf de luchthaven, de transfertijd bedraagt ongeveer 3 uur.  Zoekt u een ander skigebied dan zou u kunnen kijken bij ons aanbod voor een wintersport Voss of wintersport Hemsedal. Deze beide gebieden liggen op ongeveer dezelfde afstand van Oslo, maar meer het land in. Wij zijn benieuw enaar uw keuze!

Voor meer informatie over een interessante skivakanties in dit prachtige land kijkt u bij wintersport Noorwegen.

Onze gasten beoordelen onze wintersport Trysil met een

8,0
onze gasten

Trysil

Geniet van 73 km skipiste!

 • Hoogte skigebied
 • Piste
 • Liften
 • Skiën
  Beginner
  Gevorderd
  Expert
  Gletsjer
 • Snowboarden
  Snowboarden
  Halfpipe
  Funpark
 • Langlaufen
  Langlaufen
  Langlaufen
 • Algemeen
  Kindvriendelijk
  Après ski
  Wandelen

Onze adviseurs

 • 20120604_DeJongIntraVakanties_505-bewerkt
  Heleen
Trysil is een fantastisch mooi en uitgebreid skigebied. Veel afdalingen, moderne liften, sneeuwzeker en zeer geschikt voor kinderen. Er is echt een enorme keuze uit hotels en appartementen. Modern, luxe, maar ook juist traditioneel. Het eten is er prima. Ik verbleef in het Radisson Blu Resort hotel en vanaf het moment dat ik de ruime en gezellige lounge binnenstapte, voelde ik me er thuis.
Heleen

Ervaringen van onze klanten

Na jarenlang skiën in Frankrijk, wilden we wel eens wat anders. Trysil is een fantastisch skigebied met heel veel sneeuw en mooie afdalingen. We zijn in maart geweest en hadden veel zon.

Wow, zoveel sneeuw hebben we nog nooit gehad! Een perfecte bestemming. Niet goedkoop maar waar voor je geld.

Het was onze tweede keer in Trysil en het is ons wederom goed bevallen. Mooi hotel, helemaal niet druk, goed eten en vriendelijke mensen. Volgend jaar weer Noorwegen, maar dan een keer naar Hemsedal.

De beste vakanties van dit moment