Vind Wintersport Skeikampen
Keuze uit 1 vakanties
Intro
Snel door naar
Lees alles over Skeikampen
Goed voorbereid op vakantie

Skeikampen is één van de populairste familie skibestemmingen van Noorwegen. Het gebied is gemoedelijk en overzichtelijk en daardoor met name geschikt voor gezinnen met kinderen en de beginnende skiër. Maar zeker ook langlaufers en snowboarders gaan tijdens hun wintersport Skeikampen veel plezier beleven.

Onze adviseurs

Skeikampen is een klein, gemoedelijk skigebied dat daardoor uitstekend geschikt is voor beginners en families met kinderen. Het bergdorpje is autoluw, dus kinderen kunnen heerlijk spelen in de sneeuw. Ook een dagje niet skiën kan leuk worden ingevuld, bijvoorbeeld met een bezoek aan het Olympische plaatsje Lillehammer. En, Skeikampen is ook nog eens één van de goedkopere bestemmingen in Noorwegen. Wel zo fijn!
Heleen
Heleen Scandinavië expert

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie in Skeikampen

Ervaringen

Cor en Elly Willemse, Noord Holland Wij vinden Noorwegen voor een skivakantie een heerlijk land. Vriendelijke mensen, rustige pistes, geen wachtrijen voor de liften, goed eten en drinken, en vooral ook kindvriendelijk.
Lees meer Lees minder
Familie Kortekaas, Den Haag Onze eerste wintersportvakantie naar Noorwegen is ons zeer goed bevallen. Geweldig land en vriendelijke mensen. Mooie pistes en goede sneeuw. Skeikampen is onze favoriet.
Lees meer Lees minder
Melvin en Jeanne, Giessendam Wij zijn op aanraden van vrienden een keer naar Noorwegen gegaan. We zijn echt verrast over het land, de pistes, de mensen, enz. Het skigebied is dan wel niet zo hoog maar we hebben ons prima kunnen vermaken. Wij hebben in ieder geval een top wintersportvakantie gehad.
Lees meer Lees minder

Skeikampen in beeld

 • Vinter - Winter
  Vinter - Winter
 • Skeikampen Fjellandsby exter
  Skeikampen Fjellandsby exter
 • Vinter - Winter ext
  Vinter - Winter ext

Populaire vakanties in Skeikampen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie in Skeikampen
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service