Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Lees alles over Hemsedal
Goed voorbereid op vakantie

Op uw wintersport Hemsedal waant u zich in de Oostenrijkse Alpen. De pistes zijn van verschillende niveaus en liggen verspreid over 3 bergen. De diversiteit van deze afdalingen, de beboste berghellingen en de relatief rustige pistes maken Hemsedal ideaal voor het alpine skiën en geven Hemsedal een echt Scandinavisch karakter. Voor een skivakantie zit u met uw keuze voor een wintersport Hemsedal goed.

Onze adviseurs

Hemsedal is skiën in het kwadraat. Alles is hier aanwezig voor een perfecte wintersportvakantie. Het skigebied ligt ongeveer 6 kilometer vanaf het centrum van Hemsedal maar hier is alles aanwezig om de dag door te komen. Prima accommodaties, mooie en moderne liften, veel afdalingen én... de meest uitbundige après-ski van Noorwegen. Hemsedal is vooral in het weekend hot-spot van veel skiliefhebbers uit bv Oslo, die hier een weekend komen boarden of skiën. Maar net zoals in de rest van Noorwegen geldt ook hier: zelfs als het druk is, zijn de wachttijden minimaal!
Heleen
Heleen Scandinavië expert

Ervaringen

Monique en Kees Staps Wij zijn vorig jaar met de kinderen naar Hemsedal geweest, fantastisch! Het skigebied is niet super groot maar heeft alles wat je nodig hebt en bovendien goed verzorgd. De sneeuw is werkelijk van ongekend goede kwaliteit, dat vind je niet veel in de Alpen. Alleen apres-skien is erg duur! De omgeving was adembenemend.
Lees meer Lees minder
Dianne en Lode Bruynzeel Op onze zomervakantie waren we hier een keer, en zagen de skiliften staan en dachten hoe zou het hier zijn in de winter? Nou, geweldig dus. Wij hoeven niet zonodig meer naar Oostenrijk of Frankrijk. Het kan dan wel niet zo hoog zijn maar wij hebben er een fantastische skivakantie gehad. Volgend jaar gaan we weer.
Lees meer Lees minder
Jeroen en Ellen Brands - Overijssel Het skigebied bij Hemsedal is fantastisch. Super vakantie gehad hier. Wij komen hier al 3 jaar en zeker niet voor het laatst.
Lees meer Lees minder

Hemsedal in beeld

  • Afdaling
    Afdaling
  • Skier Hemsedal
    Skier Hemsedal
  • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
  • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
  • Persoonlijke aandacht en uitstekende service