Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Mini ski wintersport

Wil jij even op Mini ski? Een weekend skiën in Oostenrijk? Dat kan bij ons geheel comfortabel per luxe pendelbus! Lees snel verder of bekijk direct het aanbod.

 

Lees alles over Mini ski

Vind de ideale vakantie
In slechts enkele stappen vindt u de vakantie die het best bij u past
 • 45 jaar ervaring
  Ruim 45 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
 • Altijd bereikbaar
  Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
 • Veilig op vakantie
  ANVR SGR SGRZ KTB Calamiteitenfonds

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
December 2018
Januari 2019
Februari 2019
Sneeuwgarantie
Sneeuwgarantie

Sneeuwgarantie

Het ene jaar zijn de sneeuwcondities beter dan het andere. Het zal u maar gebeuren: een heerlijke wintersportvakantie geboekt en overal groene weides in plaats van maagdelijk witte pistes.

Uw voordeel bij de Jong Intra Vakanties

 • Altijd sneeuw op uw bestemming
 • Kosteloos omboeken
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Mini ski
Goed voorbereid op vakantie

Een Mini ski is ideaal als u voor uw ‘grote’ wintersportvakantie alvast in de stemming wilt komen, als u eerst wilt oefenen of als u gewoon zin heeft in een weekend skiën. Deze winter rijden wij per luxe pendelbus 6 keer naar de Oostenrijkse sneeuw tegen een zeer scherpe prijs. U kiest de populaire wintersport bestemming en accommodatie die bij u past, wij regelen het vervoer. Zo komt u uitgerust aan op de bestemming en kunt gelijk de piste op voor een korte skivakantie. Alles voor een onbezorgde (Mini ski) vakantie! Hoort u de krakende sneeuw al onder uw voeten?

Onze adviseurs

Zit een volle week wintersport er even niet in of is één keer wintersport niet voldoende om de ski kriebels weer voor een jaar te bedwingen? Een lang weekend skiën door middel van een Mini ski is ideaal om het wintersportgevoel weer helemaal in de benen te krijgen!

Barbara
Barbara Wintersport specialist
Robert
Robert Wintersport specialist

Populaire bestemmingen in Mini ski

Weekend skiën in Oostenrijk

Een weekend skiën in Oostenrijk, wie wil dat nou niet? Met onze Mini ski per luxe pendelbus is een weekend wintersport wel heel aantrekkelijk. De topbestemmingen van Oostenrijk dit jaar zijn het Zillertal, Brixental, Salzburgerland en Skicursus. Het Zillertal beschikt over een langgerekt dal met grote, moderne skigebieden en een bruisende après-ski. Ideaal voor een weekend wintersport en een begrip onder wintersporters! Het Brixental met skioord Westendorf  is met 279 km piste het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk. Ook het Salzburgerland is verrassend veelzijdig! Het bevat skigebieden voor elke wintersporter. Het Skicursus Saalbach-Hinterglemm staat bekend om de hoogmoderne en comfortabele cabinebanen in alle soorten en maten. Elke bestemming in Oostenrijk is geschikt voor een korte skivakantie. In welke bestemming wilt u uw Mini ski beleven?

Voorwaarden

Er geldt een minimum deelname van 10 personen per bestemming. Bij onvoldoende deelname doen wij ons uiterste best u een alternatieve reis op dezelfde datum aan te bieden. Hiervoor wordt de dan geldende prijs gehanteerd. Uiterlijk 6 weken voor vertrek wordt u hierover door ons geïnformeerd. U heeft in dit geval ook altijd de mogelijkheid kosteloos te annuleren of de reis te wijzigen naar een andere datum. Boekt u binnen 6 weken voor vertrek, gaat uw Mini ski in ieder geval door.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 6 vakanties in Mini ski

Vervoer

Per luxe pendelbus

U vertrekt per luxe pendelbus altijd op donderdagavond, zodat u vrijdagochtend uitgerust aankomt op uw bestemming. Een heerlijk weekend skiën staat voor de boeg! Zondagavond is uw weekend wintersport vol sneeuwplezier helaas alweer voorbij en vertrekt u weer vanuit Oostenrijk, zodat u maandagochtend weer in Nederland bent. Wij rijden deze winter 6 keer naar de Oostenrijkse sneeuw voor een Mini ski:

 • 17 januari
 • 24 januari
 • 31 januari
 • 14 maart
 • 21 maart
 • 28 maart

Opstapplaatsen

Opstappen kan in 5 plaatsen in Nederland. Op deze manier houden we de route kort en kan de korte skivakantie snel beginnen. U kiest uw gewenste opstapplaats in het boekingsproces. Hier staat ook beschreven waar de opstapplaats exact is:

 • Amsterdam (18:00 uur)
 • Utrecht (19:00 uur)
 • Den Bosch (20:00 uur)
 • Eindhoven (20:45 uur)
 • Weert (21:20 uur, hier kunt u gratis parkeren)

Vergelijkbaar

Op zoek naar iets anders? Bekijk dan onze wintersport Oostenrijk vakanties. Of ontdek ons gehele wintersportvakantie aanbod.

Populaire vakanties in Mini ski

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 6 vakanties in Mini ski
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Per luxe pendelbus
 • Keuze uit diverse opstapplaatsen
 • Ruim aanbod in Oostenrijk