Wintersport skipas bij te boeken

Last minute wintersport

Jenny

Het is winter, de sneeuw valt in de Alpen en het wintersport-hart begint sneller te kloppen. Dan is het tijd om een last minute wintersportvakantie te boeken! In de winter zijn wij continue bezig om voor u de beste wintersport last-minute deals te regelen. Zo kan uw wintersport last-minute korting soms wel oplopen tot wel 40% ! Houd u gewoon onze website in de gaten, dan mist u niets van onze super aanbiedingen!

Jenny

Wintersport specialist

Ons aanbod bestaat onder andere uit last minute wintersportvakanties naar het populaire Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Waar gaat uw last minute wintersport naartoe?


Op last minute wintersport met de Jong Intra Vakanties

Wintersport is als een verslaving, velen verkiezen de wintersportvakantie zelfs boven de zomervakantie. Ook als de wintersporter er in de zomer nog anders over denkt en een jaartje wintersportvakantie wil overslaan begint het bij de eerste sneeuwvlokken in de Alpen al te kriebelen. Dan ziet het wintersporthart een besneeuwde helling op tv of het internet en meteen gaat u op zoek naar een wintersport last minute.

Eén van de voordelen van het boeken van een wintersport last minute is natuurlijk dat u zeker bent of er voldoende sneeuw ligt. Een ander voordeel is dat u vaak profiteert van voordelige last minute acties. Het nadeel is natuurlijk dat de keuze beperkter is als wanneer u ruim van te voren een wintersportvakantie boekt.

Een last minute wintersportvakantie kunt u tevens met de bus, de trein of het vliegtuig boeken.


Waarom een last minute vakantie van de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten - last minutes

Van een last minute vakantie wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw last minute vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje!

  • De beste en meeste last minute vakanties

  • Last minute vliegvakanties en autovakanties

  • Last minute naar uw camping, uw hotel of uw appartement

  • Ook autorondreizen en fly drives last te minute te boeken,

  • De Jong Intra Vakanties - dé last minute specialist