Sneeuwgarantie
Sneeuwgarantie

Sneeuwgarantie

Het ene jaar zijn de sneeuwcondities beter dan het andere. Het zal u maar gebeuren: een heerlijke wintersportvakantie geboekt en overal groene weides in plaats van maagdelijk witte pistes.

Uw voordeel bij de Jong Intra Vakanties

 • Altijd sneeuw op uw bestemming
 • Kosteloos omboeken
Intro
Snel door naar
Lees alles over Campitello
Goed voorbereid op vakantie

Zoekt u een topvakantie in een prachtig skigebied dan is een skivakantie Campitello een goede keus. Gelegen in een van de mooiste skigebieden, Val di Fassa in Italië. Campitello ligt naast Canazei en biedt ook voor rustzoekers uitstekende mogelijkheden.

Onze adviseurs

Campitello is een gezellig wintersportdorp en heeft mijn persoonlijke voorkeur. In ons aanbod vindt u diverse hotels die op loopafstand van de Col Rodella gondel liggen, zo wordt uw skivakantie Campitello wel heel interessant! Ook de pendelbus stopt hier, dus mocht u het niet zien zitten om met uw eigen auto naar Campitello te rijden, kijk dan eens naar ons aanbod wintersport Campitello per comfortabele touringcar.

20120604_DeJongIntraVakanties_680-bewerkt
Pascale Italië expert
20120604_DeJongIntraVakanties_598-bewerkt
Ellen Italië expert

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 2 vakanties in Campitello

Ervaringen

De heer en mevouw Touwslagers Wij wilden een rustige skivakantie, zonder drukte, en die hebben we hier in januari gevonden. Goede pistes. Zeer mooi gebied met fantastische vergezichten.
Lees meer Lees minder
Duco en Annemarije - Zwammerdam Voor zowel beginners als gevorderde een mooi gebied. Brede pistes met heel veel sneeuw, dit hebben we nog nooit meegemaakt! Gaan binnenkort voor de tweede maal want nog lang niet overal geweest.
Lees meer Lees minder
Tina en Charles van den Brand Geweldig mooi skigebied. Mooie natuur en je kunt er lange tochten maken, vooral de Sella Ronda vonden wij geweldig!
Lees meer Lees minder

Campitello in beeld

 • 23369
  23369
 • 23481
  23481
 • 22444
  22444

Populaire vakanties in Campitello

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 2 vakanties in Campitello
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service