Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
November 2022
December 2022
Januari 2023
Sneeuwgarantie
Sneeuwgarantie

Sneeuwgarantie

Het ene jaar zijn de sneeuwcondities beter dan het andere. Het zal u maar gebeuren: een heerlijke wintersportvakantie geboekt en overal groene weides in plaats van maagdelijk witte pistes.

Uw voordeel bij de Jong Intra Vakanties

 • Altijd sneeuw op uw bestemming
 • Kosteloos omboeken
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Goedkoop
Goed voorbereid op vakantie

Wintersport goedkoop? Jazeker! Er zijn vele mogelijkheden om uw wintersportvakantie betaalbaar te houden! Lees hier alles over een wintersport voor een klein budget.

Onze adviseurs

In een kleiner skigebied is de skipas per definitie altijd wat goedkoper als in de grotere skigebieden. Ideaal voor diegenen die met een kleiner budget naar de wintersport willen. Wintersport hoeft echt niet altijd maar heel duur te zijn. U kunt bijvoorbeeld broodjes smeren voor tussen de middag en deze ergens aan de rand van de piste of in de lift opeten. Een flesje drinken in de rugzak mee voor overdag scheelt ook een hoop. Bovendien zijn de ski-hutten die lager liggen in het skibied vaak ook iets goedkoper als de skihutten midden in het skigebied. Die hebben immers meer problemen met de bevoorrading als de skihutten waar de vrachtwagen gewoon heen kan rijden....

Heleen
Heleen Scandinavië expert
20120604_DeJongIntraVakanties_573-bewerkt
Ina Duitsland expert
Robert
Robert Wintersport, Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland

Populaire bestemmingen in Goedkoop

Goedkoop wintersporten, is dat wel mogelijk?

Wintersport heeft de naam een dure vakantie te zijn. Dat is niet geheel onlogisch, denk alleen maar aan de kosten voor een skipas. Maar er zijn ook goedkopere varianten.

Wat dacht u van een kortere skivakantie in bijvoorbeeld Duitsland? Dat kan al vanaf € 24 per persoon. U bent zó op uw bestemming en heeft dus ook minder brandstof nodig.

Of wat dacht u van een verblijf in een appartement? Indien u een appartement met meerdere personen boekt wordt de prijs per persoon automatisch een stuk lager. U kunt bovendien zelf koken in een appartement en hoeft dus niet altijd duur uit eten.

In de regel is het ook zo dat een skipas in een kleiner skigebied veel goedkoper is als in de grotere, bekende skigebieden. En, zeg eens eerlijk, skiet u in één week alle 600 kilometer van het skigebied Portes du Soleil? In Frankrijk heeft u overigens vaak de keuze tussen twee skipassen. U kunt veelal een skipas kopen voor een kleiner deel van het skigebied. Dat scheelt natuurlijk in de kosten!

Ook is het mogelijk vooraf al uw materiaal te huren. Hiermaa bespaart u tot wel 20% op de kosten van de skihuur ter plaatse!

Wij hebben voor u een aantal goedkope accommodaties geselecteerd in de meeste van onze wintersportlanden.

Bekijk hier ons aanbod

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 13 vakanties in Goedkoop

Ervaringen

Familie Kruiten Ondanks ons krappe budget gaan wij toch ieder jaar op wintersport, waarbij Duitsland (als er sneeuw ligt) onze favoriet is. Dat is lekker dichtbij en, zeker als je een kort verblijf boekt hartstikke betaalbaar!
Lees meer Lees minder
Janneke en Michelle Als studentes hebben we meestal niet zoveel te besteden. Daarom boeken we met nog twee andere vriendinnen graag een appartementje in een kleiner skigebied. Als we helemaal krap zitten nemen we voor zeven dagen een vijf daagse skipas en gaan we één dag wandelen, relaxen of bijvoorbeeld sleeën. Zo kunnen we met ons beperkte studenten budget tóch op wintersport.
Lees meer Lees minder

Goedkoop in beeld

 • Sfeer
  Sfeer
 • Sfeer
  Sfeer
 • Sfeer
  Sfeer

Populaire vakanties in Goedkoop

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 13 vakanties in Goedkoop
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service