Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar. We hebben echter uitgebreid aanbod in Val Thorens, Flaine en La Norma.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Poedersneeuw!

Valmorel is een leuk, gezellig en klein skidorp met voornamelijk appartementen en enkele hotels. Wintersport Valmorel is zeker voor beginners zeer geschikt, maar ook voor de gevorderden zijn er uitdagingen op de twee zwarte pistes.

Algemeen
Ervaringen

Ideaal voor de beginnende skiër!

Het dorp Valmorel ligt samen met St-François-Longchamp in het skigebied Le Grand Domaine in de Savoie. Een prima bestemming voor een geslaagde wintersport Valmorel.

Het gezamenlijke skigebied Le Grand Domaine is zeer gevarieerd. Er is een ruim aanbod aan pistes. Verder staat het gebied bekend om de vele natuurlijke obstakels, die een perfect decor vormen voor freestylers. Uitbreiding van het aantal sneeuwkanonnen zorgt voor een grote sneeuwzekerheid. De liften en pistes liggen aan de rand van de wijken. Denkt u aan wintersport Valmorel, dan denkt u aan gezelligheid, volop blauwe pistes en een gezellige vakantie met de hele familie.

In de Savoie liggen ook andere bekende skigebieden die wij u kunnen aanbevelen. Graag adviseren wij:

 Ook hier hebben wij goede accommodaties beschikbaar voor een leuke skivakantie.

Onze gasten beoordelen onze wintersport Valmorel met een

8,1
onze gasten

Onze adviseurs

  • 20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
    Malindi

Een wintersportvakantie Valmorel is zeker aan te raden voor gezinnen met kinderen. Er heerst een gezellige sfeer in het dorp en vrijwel alle appartementen liggen dicht bij de skilift. Het skigebied is erg mooi dus vanaf de pistes kunt u zeker genieten van de mooiste vergezichten. Kiest u voor wintersport Valmorel?

Malindi

Ervaringen van onze klanten

Genieten! Goede pistes voor beginners en gevorderden. Lekker eten, gezellige shops. Auto de hele vakantie niet nodig gehad. Super!!!

Voor ons echt een topper! Ikzelf ben een beginnende skiër, maar mijn partner heeft al enkele jaren ervaring. Voor ons beide was dit de ideale skilocatie !

Een heel gezellig dorp met veel winkels, bars en restaurants. Mooi skigebied, met voor elk wat wils. Wij zijn al jaren een grote fan van Valmorel.