Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar. We hebben echter uitgebreid aanbod in Chatel, Flaine en Val Thorens.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Authentiek gezellig

Wintersport Valloire, op ca. 1450 m is wintersport in een skigebied waarbij bijna 70 procent van de pistes boven de 2000 m ligt. Het dorp ligt aan de voet van de Grand Galibier en heeft een authentieke uitstraling.

Algemeen
Ervaringen

Eindeloze mogelijkheden

Wintersport Valloire vormt samen met het nabijgelegen Valmeinier het grootste skigebied van de regio Haute Maurienne. Het skigebied is met name geschikt voor beginnende en lichtgevorderde skiërs. Voor gevorderde wintersporters zijn er legio off-piste mogelijkheden.

Ruim driekwart van de 150 piste-kilometers van het skigebied Galibier-Thabor ligt bij Valloire. Voor freeriders is er een snowpark met halfpipe en boardercross. De verschillende kroegjes, winkeltjes en restaurants zorgen voor een gastvrij onthaal. Vanuit het dorp vertrekken er twee gondelliften het skigebied in. Doordat het skigebied vrij hoog ligt is het sneeuwzeker van begin december tot half april.

Valloire is een authentiek dorp met in het centrum een mooie, oude kerk. Hier worden regelmatig activiteiten georganiseerd. In het centrum vindt u meerdere winkeltjes, cafeetjes en restaurantjes. Dat geeft het dorp een gezellige en gastvrije uitstraling. Wintersport Valloire is aantrekkelijk voor jong en oud.

Voor gezinnen met jonge kinderen die een wintersport Valloire willen boeken zijn er bijzonder veel voorzieningen. Zo vindt u in het dorp een kinderopvang met leuke spelletjes, worden er wekelijks kinder-skiwedstrijden georganiseerd, is er een schaatsbaan en een gratis sleepliftje voor kinderen. De lange, relatief vlakke afdalingen in het gebied lenen zich bovendien uitstekend om samen met de kinderen te doen.

Geïnspireerd door wintersport Valloire, maar wilt u zich liever ook nog anders oriënteren? Bekijk dan ook eens ons aanbod:

Onze gasten beoordelen onze wintersport Valloire met een

8,1
onze gasten

Onze adviseurs

  • 20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
    Malindi

Het dorpje Valloire is gezellig en knus. Het skigebied aan de voet van de bekende Mont Galibier is ideaal voor beginnende en licht-gevorderde skiërs. Maar ook gevorderde skiërs kunnen zich hier prima vermaken. De afdalingen zijn lang en de off-piste mogelijkheden zijn uitgebreid.

Malindi

Ervaringen van onze klanten

Mooie skivakantie. Mooi skigebied. Redelijk veel makkelijke skipistes, voor iemand die al 10 jaar skiet. Niet te druk en geen lange wachtrijen aan de liften.

Dit jaar voor de eerste keer naar Valloire geweest, maar zeker niet voor de laatste keer. Voor de beginnende skiër een geweldig gebied.