Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Alle soorten pistes!

De twee skigebieden van La Plagne en Les Arcs vormen sinds 2003 één skigebied, Paradiski. U treft tijdens uw wintersport Paradiski een waar skiparadijs aan met ruim 400 km piste.

Algemeen
Ervaringen

Paradiski winters paradijs!

Het paradijselijke skigebied Paradiski is een droom die werkelijkheid is geworden door de komst van Vanoise Express. Deze comfortabele en super snelle gondel verbindt de pistes van La Plagne met die van Les Arcs. Door het ontwerp van de gondels heeft u tijdens de reis een verbluffend uitzicht op het Vanoise gebergte waar het skigebied Paradiski ligt. U zult dit straks zelf zien als u hier gebruik van maakt tijdens uw wintersport Paradiski.

Het is een absoluut sneeuwzeker gebied, met 2 gletsjers boven de 3000 meter. Een wintersport Paradiski staat garant voor een geweldige skivakantie.

Behalve wintersport Paradiski bieden wij ook wintersportvakanties  in andere skigebieden in Frankrijk zoals:

Onze gasten beoordelen onze wintersport Paradiski met een

8,2
onze gasten

Onze adviseurs

  • 20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
    Malindi

Paradiski is een waar winters paradijs. Het skigebied is groot en de pistes gevarieerd. De hoge snelheidspiste is echt wat voor dare-devils. Voor mij was het kijken naar de piste (76% dalingspercentage) van onderaf meer dan genoeg.

Malindi

Ervaringen van onze klanten

Mooi groot skigebied met veel verschillende pistes, zowel voor beginners als gevorderden. We zijn er nu voor de tweede keer geweest en het bevalt ons erg goed. We gaan zeker nog eens terug!

Wat een fantastisch gebied: uitstekende voorzieningen en faciliteiten en een zeer uitgestrekt skigebied voor degene die erop uittrekt middels de goed op elkaar aangesloten liften en pistes.

Prima plek, top pistes. Geweldige off-piste afdalingen gedaan met de lokale skischool. Top condities.