Alle soorten pistes!

De twee skigebieden van La Plagne en Les Arcs vormen sinds 2003 één skigebied, Paradiski. U treft tijdens uw wintersport Paradiski een waar skiparadijs aan met ruim 400 km piste.

Algemeen
Skigebied
Ervaringen
Direct boeken

Paradiski winters paradijs!

Het paradijselijke skigebied Paradiski is een droom die werkelijkheid is geworden door de komst van Vanoise Express. Deze comfortabele en super snelle gondel verbindt de pistes van La Plagne met die van Les Arcs. Door het ontwerp van de gondels heeft u tijdens de reis een verbluffend uitzicht op het Vanoise gebergte waar het skigebied Paradiski ligt. U zult dit straks zelf zien als u hier gebruik van maakt tijdens uw wintersport Paradiski.

Het is een absoluut sneeuwzeker gebied, met 2 gletsjers boven de 3000 meter. Een wintersport Paradiski staat garant voor een geweldige skivakantie.

Behalve wintersport Paradiski bieden wij ook wintersportvakanties  in andere skigebieden in Frankrijk zoals:

Onze gasten beoordelen onze wintersport Paradiski met een

8,2
onze gasten

Paradiski

De gondellift Vanoise Express verbindt de skigebieden van Les Arcs en La Plagne. Daarmee is werkelijk een megagebied ontstaan met een aanbod van ruim 600 km pisten. Met de Bellecôte en de Aiguille Rouge beschikt Paradiski over 2 gletsjers. Kortom, de mogelijkheden zijn hier vrijwel oneindig. Dat geldt voor de pisten (van eenvoudig tot zeer uitdagend), maar ook de bestemmingen. Van 'jonge' meer uitbundige bestemmingen als Les Arcs en La Plagne, tot iets rustigere, meer familiaire dorpen als Montchavin en Les Coches. Met 2 toppen boven de 3.000 meter is sneeuwzekerheid gegarandeerd.

Geniet van 425 km skipiste!

 • Hoogte skigebied
 • Piste
 • Liften
 • Skiën
  Beginner
  Gevorderd
  Expert
  Gletsjer
 • Snowboarden
  Snowboarden
  Halfpipe
  Funpark
 • Langlaufen
  Langlaufen
  Langlaufen
 • Algemeen
  Kindvriendelijk
  Après ski
  Wandelen

Onze adviseurs

 • 20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
  Malindi

Paradiski is een waar winters paradijs. Het skigebied is groot en de pistes gevarieerd. De hoge snelheidspiste is echt wat voor dare-devils. Voor mij was het kijken naar de piste (76% dalingspercentage) van onderaf meer dan genoeg.

Malindi

Ervaringen van onze klanten

Mooi groot skigebied met veel verschillende pistes, zowel voor beginners als gevorderden. We zijn er nu voor de tweede keer geweest en het bevalt ons erg goed. We gaan zeker nog eens terug!

Wat een fantastisch gebied: uitstekende voorzieningen en faciliteiten en een zeer uitgestrekt skigebied voor degene die erop uittrekt middels de goed op elkaar aangesloten liften en pistes.

Prima plek, top pistes. Geweldige off-piste afdalingen gedaan met de lokale skischool. Top condities.

De beste vakanties van dit moment