Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Paradiski
Goed voorbereid op vakantie

Sinds december 2003 verbindt de 2-etage gondellift Vanoise Express de skigebieden van Les Arcs en La Plagne. Daarmee is werkelijk een megagebied tot stand gekomen dat met de modernste snufjes de skiërs naar de zin wil maken. Met twee toppen boven de 3000 meter en de twee gletsjers Bellecôte en Aiguille Rouge.

Onze adviseurs

Paradiski is een waar winters paradijs. Het skigebied is groot en de pistes gevarieerd. De hoge snelheidspiste is echt wat voor dare-devils. Voor mij was het kijken naar de piste (76% dalingspercentage) van onderaf meer dan genoeg.

20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
Malindi

Populaire bestemmingen in Paradiski

Paradiski winters paradijs!

Het paradijselijke skigebied Paradiski is een droom die werkelijkheid is geworden door de komst van Vanoise Express. Deze comfortabele en super snelle gondel verbindt de pistes van La Plagne met die van Les Arcs. Door het ontwerp van de gondels heeft u tijdens de reis een verbluffend uitzicht op het Vanoise gebergte waar het skigebied Paradiski ligt. U zult dit straks zelf zien als u hier gebruik van maakt tijdens uw wintersport Paradiski.

Het is een absoluut sneeuwzeker gebied, met 2 gletsjers boven de 3000 meter. Een wintersport Paradiski staat garant voor een geweldige skivakantie.

Behalve wintersport Paradiski bieden wij ook wintersportvakanties  in andere skigebieden in Frankrijk zoals:

Ervaringen

Auke en Ankie Delhez Mooi groot skigebied met veel verschillende pistes, zowel voor beginners als gevorderden. We zijn er nu voor de tweede keer geweest en het bevalt ons erg goed. We gaan zeker nog eens terug!
Lees meer Lees minder
Sjef de Ridder Wat een fantastisch gebied: uitstekende voorzieningen en faciliteiten en een zeer uitgestrekt skigebied voor degene die erop uittrekt middels de goed op elkaar aangesloten liften en pistes.
Lees meer Lees minder
Sebastiaan en Sabrina de Leeuw Prima plek, top pistes. Geweldige off-piste afdalingen gedaan met de lokale skischool. Top condities.
Lees meer Lees minder

Paradiski in beeld

 • shutterstock_110227895
  shutterstock_110227895
 • shutterstock_48020608
  shutterstock_48020608
 • shutterstock_49481695
  shutterstock_49481695
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service