Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar. We hebben echter uitgebreid aanbod in Paradiski, Portes du Soleil en Tignes.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Place to be!

Wintersport Les Arcs is wintersport in Paradiski, dat sinds de aansluiting met La Plagne meer dan 400 km piste telt en één van de grootste skigebieden van de wereld is.

Algemeen

Groot en uitgebreid

Wintersport Les Arcs, betekent wintersport puur. Les Arcs bestaat uit 4 losse dorpen of wijken die op verschilende hoogte liggen. Arc 1600, Arc 1800, Arc 1850 en Arc 2000. De dorpen of wijken van Les Arcs zijn speciaal voor de wintersport gebouwd.

Het dorp Arc 2000 is met name bekend door de hoge snelheidspiste waar in 2006 een snelheidsrecord werd gevestigd door de Italiaan Simone Origone. Hij behaalde op het steilste stuk van de piste (76%) een snelheid van maar liefst 251 km per uur. Het dorp Arc 1950 ligt ietsje lager en doet een beetje mondain aan. De dorpen Arc 1800 en 1600 liggen een stuk lager, zijn eerder gebouwd maar doen nog steeds zeer modern aan. Arcs 1600 richt zich met name op gezinnen met kleine kinderen. Arcs 1800 heeft door de vele après ski mogelijkheden een wat jeugdiger sfeer. Kortom wintersport Les Arcs heeft voor ieder wat te bieden.

De gondellift Vanoise Express verbindt de skigebieden van Les Arcs en La Plagne, hiermee is een enorm groot skigebied ontstaan met vele kilometers piste. Ook in het skigebied Paradiski liggen 2 gletsjers waardoor de sneeuwzekerheid tijdens uw wintersport Les Arcs, gegarandeerd is.

Inspriatie opgedaan? Bekijk ook eens andere skigebieden in Frankrijk:

Onze gasten beoordelen onze wintersport Les Arcs met een

8,1
onze gasten

Ervaringen van onze klanten

Mooi groot skigebied met veel verschillende pistes, zowel voor beginners als gevorderden. Er zijn ook flink wat lange afdalingen te vinden, erg mooi. We gaan zeker nog eens terug!

Super skigebied met mooie pistes voor alle niveaus.

In een woord een topgebied!! Staat samen met Portes du Soleil en Tignes in mijn top drie. Echt geweldig.