Skien tot aan de voordeur

De uitstekende en afwisselende pistes zijn een paradijs voor wintersporters van alle niveaus, het skigebied heet niet voor niets Paradiski. La Plagne ligt midden in het skigebied, bijna overal is het mogelijk om tot de voordeur te skien.

Algemeen
Ervaringen
Direct boeken

La Plagne, skien tot de voordeur

Wintersport La Plagne is wintertsport in één van de grootste en afwisselendste skigebieden van de Alpen. Er zijn in en rondom dit gigantische skigebied 10 verschillende skidorpjes, elk met een eigen stijl.

Het moederstation La Plagne Centre (2000 m) ligt in het midden van de cirkel gevormd door de andere “Plagnes”. Plagne Soleil, Belle Plagne en Les Coches zijn nieuw gebouwd, maar vormen door de chaletachtige bouwstijl met veel hout en natuursteen, een fraai geheel in hun omgeving. Plagne Soleil beschikt over eigen winkeltjes, restaurants, skischool, kinderopvang e.d. Meer uitgaans- en winkelmogelijkheden vindt u in Plagne Centre en in het moderne Plagne Bellecôte. Met andere woorden; u zit goed tijdens een wintersport La Plagne.

Het skigebebied bij Wintersport La Plagne heet sinds de aansluiting met Les Arcs Paradiski. Met de Bellecôte en de Aiguille Rouge beschikt het skigebeid Paradiski over 2 gletsjers die voor een groot deel de sneeuwzekerheid van het skigebied tijdens uw skivakantie La Plagne garanderen. Op de lager gelegen pistes zijn er voldoende sneeuwkanonnen die voldoende sneeuw produceren om deze pistes ook van het witte goud te voorzien.

Geïnteresseerd geraakt in wintersport La Plagne, maar u wilt ook andere skigebieden bekijken? Bekijk dan ook ons aanbod in:

Onze klanten beoordelen wintersporl La Plagne met een

8,3
onze gasten

Onze adviseurs

 • 20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
  Malindi

La Plagne is een prachtig skigebied. Goede sneeuw is gegarandeerd. Door de aaneensluiting met Les Arcs is het nu een echt groot gebied geworden waar u eindeloos kilometers kunt maken.

Malindi

Ervaringen van onze klanten

We zijn dit jaar met z'n tweetjes in La Plagne geweest en gaan volgend jaar weer terug. Na onze enthousiaste verhalen willen ook onze vrienden mee!

We zijn hier afgelopen winter geweest met onze twee kinderen van 5 en 7. Die hadden het ontzettend naar hun zin! Wekelijks vragen ze ons wanneer we weer terug gaan. We hebben dus net weer geboekt.

De beste vakanties van dit moment

 • Appartementen Le Cervin

  Le Cervin

  Appartement
  • Frankrijk
  • Paradiski
  • La Plagne

  Populaire accommodatie geliefd onder Nederlandse wintersporters.