Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Espace Killy

Dit skigebied bestaat o.a. uit het skigebied Tignes. Het aanbod skipistes is hier enorm. Espace Killy is wintersport in optima forma!

Lees alles over Espace Killy

Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Espace Killy
Goed voorbereid op vakantie

Skigebied Espace Killy bestaat uit de aaneengesloten gebieden Val d'Isère en Tignes. Het aanbod aan pisten is enorm. Het is niet voor niets dat hier de Olympische Winterspelen van 1992 plaatsvonden. Samen vormen beide plaatsen één van de grootste en beste skigebieden van de wereld. Ruim 120 liften brengen u naar afdalingen met een gezamenlijke lengte van 500 km. Wintersport in optima forma! Het skigebied is sneeuwzeker door de twee gletsjers. Op de gletsjer van La Grande Motte, die op 3.456 m hoogte ligt, heeft u een prachtig uitzicht. Mooie afdalingen kunt u hier zeker maken. Een ander voordeel van dit skigebied zijn de moderne liftinstallaties. Hierdoor zijn er bijna geen wachttijden. Een leuk weetje: u kunt ook gaan helikopter skiën!

Voor wie is Espace Killy geschikt?

Voor de gevorderden

Skigebied Espace Killy is uitstekend voor gevorderden. Er zijn genoeg uitdagende tot zelfs zeer extreme pistes te vinden. Hoewel het skigebied iets meer geschikt is voor gevorderden, vindt u er ook brede en eenvoudige pistes. Hierdoor kunnen ook beginners mooie afdalingen maken. Snowboarders kunnen in dit prachtige skigebied hun hart ophalen in het snowpark met 430 m hoogteverschil en een lengte van 2.400 m.

Voor freestylers en off piste liefhebbers

Freestylers kunnen zich uitleven in de snowparks, waar halfpipes aanwezig zijn. Voor de off-piste liefhebbers zijn er genoeg ongeprepareerde afdalingen aanwezig.

Populaire bestemmingen in Espace Killy

Tignes

Het dorpje Tignes in skigebied Espace Killy ligt op 2.100 m hoogte en is daarmee het op één na hoogste skidorp van Europa. Door de aanwezigheid van de gletsjer van La Grande Motte, kan er het hele jaar door geskied worden.

Vervoer

Met de auto

Vanaf Utrecht is het 1.056 km rijden voordat u skigebied Espace Killy bereikt. Dit is zo'n 10,5 uur rijden. Het skigebied is te bereiken via Chambéry. Houd er rekening mee dat u over de Franse tolwegen moet rijden.

Cultuur in Espace Killy

Te zien en beleven

In het dorp Tignes is een groot sportcomplex aanwezig. Ook kunt u er après-skiën, winkelen en uitgaan in het centrum. In Val d’Isere is er een leuke, kleine ijsbaan voor de kinderen te vinden. Hier vindt u ook gezellige barretjes, waar het soms erg laat gemaakt wordt. In de kleinere dorpjes in de omgeving, zoals Tignes 1800 les Boisses en Les Brévières, is het juist heerlijk rustig. Voor ieder wat wils!

  • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
  • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
  • Persoonlijke aandacht en uitstekende service