Mondain!

Tijdens uw wintersport Courchevel kunt u leuke tochten maken. Met de gondellift naar La Vizelle op 2700 meter en vandaar kunt u afdalen naar Méribel en vervolgens weer met de lift naar Val Thorens om weer een spectaculaire afdaling te maken. Uw wintersport Courchevel zult u niet snel vergeten!

Algemeen
Ervaringen

Toertochten

Het mondaine Courchevel 1850 staat bekend als de ontmoetingsplek van de 'rich and famous'. In een prachtige bosrijke omgeving vindt u mooie houten chalets, luxe hotels, sterrenrestaurants en chique winkels. Courchevel 1650 en 1550 zijn iets minder uitbundig en daardoor beter betaalbaar.

Wanneer u een dagje niet wilt skiën behoort een bezoek aan de olympische ijsbaan, een helicoptervlucht, een sneeuwscootersafari of een tocht met sledehonden tot de mogelijkheden. Tijdens uw wintersport Courchevel zal u zich niet snel vervelen

In het skigebied Les Trois Vallées liggen ook andere fantastische bestemmingen. Bekijkt u onder andere ons aanbod:

Uiteraard hebben wij u ook in andere bekende skigebieden goede accommodaties aanbieden. Bekijkt u ons aanbod:

Onze gasten beoordelen onze wintersport Courchevel met een

8,1
onze gasten

Onze adviseurs

  • 20120604_DeJongIntraVakanties_555-bewerkt
    Karin
  • 20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
    Malindi

Een geweldige plek met mooie pistes en sneeuwzeker!

Mailindi

Ervaringen van onze klanten

Prachtig skigebied voor de tourskiërs. Het is er niet goedkoop, maar dat weet je van te voren. Maar je bent er niet alleen!

Hier heb je bijna onbeperkte mogelijkheden. Geweldige pistes die goed geprepareerd zijn. Ook voor de snowboarders.

Voor wie echt van skiën houdt is dit echt een eldorado. Voor ieder wat wils, moeilijk, makkelijk maakt niet uit. Wij komen hier al jaren en zullen dit blijven doen.