Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar. We hebben echter uitgebreid aanbod in Wintersport La Plagne en Paradiski.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Fantastische pistes!

Wintersport Belle Plagne; ski's aan en gaan. Met meer dan 400 km piste behoort Paradiski tot de grootste skigebieden van de Alpen. En Belle Plagne is een uitstekend vertrekpunt om al die kilomters piste aan te vallen!

Algemeen
Skigebied
Ervaringen

Paradiski

Wintersport Belle Plagne vormt samen met onder andere La Plagne, Les Coches, Plagne Soleil en nog enkele kleine skidorpjes, La Grande Plagne. In 2003 werd dit skigebied met Les Arcs verbonden waardoor het megagebied Paradiski is ontstaan. Het moederstation La Plagne Centre (2000 m) wordt omringd door de andere “Plagnes”.

Het recent gebouwde skidorp Belle Plagne wordt gekenmerkt door traditionele architectuur. Ondanks de relatief jonge leeftijd van het dorp heeft het hierdoor toch een zeer authentieke uitstraling. In het centrum bevindt zich naast meerdere barretjes en restaurantjes ook een overdekt winkelcentrum. Bovendien vindt u in Belle Plagne een fitnesscentrum en een bowlingbaan. De après ski is klein maar fijn, voor de après ski liefhebber rijdt er echter een shuttle bus naar Plagne Centre waar de après ski uitbundiger gevierd wordt.

De dorpse chalet-stijl waaruit het gezellige wintersportdorp Belle Plagne is opgebouwd vormt, vooral in de winter, een perfect geheel met de omgeving. Hierdoor is wintersport Belle Plagne een aantrekkelijke en luxe aandoende ontspannen en familievriendelijke wintersportbestemming. 

Wintersport Belle Plagne is favoriet bij veel van onze klanten. Andere populaire bestemmingen zijn:

Onze gasten beoordelen onze wintersport Belle Plagne met een

8,2
onze gasten

Paradiski

De gondellift Vanoise Express verbindt de skigebieden van Les Arcs en La Plagne. Daarmee is werkelijk een megagebied ontstaan met een aanbod van ruim 600 km pisten. Met de Bellecôte en de Aiguille Rouge beschikt Paradiski over 2 gletsjers. Kortom, de mogelijkheden zijn hier vrijwel oneindig. Dat geldt voor de pisten (van eenvoudig tot zeer uitdagend), maar ook de bestemmingen. Van 'jonge' meer uitbundige bestemmingen als Les Arcs en La Plagne, tot iets rustigere, meer familiaire dorpen als Montchavin en Les Coches. Met 2 toppen boven de 3.000 meter is sneeuwzekerheid gegarandeerd.

Geniet van 425 km skipiste!

 • Hoogte skigebied
 • Piste
 • Liften
 • Skiën
  Beginner
  Gevorderd
  Expert
  Gletsjer
 • Snowboarden
  Snowboarden
  Halfpipe
  Funpark
 • Langlaufen
  Langlaufen
  Langlaufen
 • Algemeen
  Kindvriendelijk
  Après ski
  Wandelen

Onze adviseurs

 • 20120604_DeJongIntraVakanties_555-bewerkt
  Karin
 • 20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
  Malindi

Wintersport Belle Plagne betekent skiën zonder grenzen. Het skigebied, met 425 km aan pistes, twee gletsjers en ten minste twee toppen boven 3000 meter is sneeuwzeker. De pistes worden perfect geprepareerd. Het dorp Belle Plagne heeft een gezellige uitstraling.

Malindi

Ervaringen van onze klanten

Met onze kinderen van 6 en 8 jaar op vakantie naar Belle Plagne geweest. Na de vakantie kondenal uitstekend skiën, door de goede skilessen! Komen zeker terug!!!! Gewoon top zonder meer!!

Het is een van de grootste of misschien wel dé grootste van heel Frankrijk. Dit mega-skigebied, dat wel 325 kilometer piste telt is uitstekend voor zowel beginners als gevordenen, jong en oud, groot en klein, snowboarders en skiërs, etc. Wij gaan volgend jaar zeker terug.

Het skigebied van La Plagne is het mooiste dat ik heb meegemaakt. Heerlijke pistes, met mooi uitzicht en altijd een zonnige piste te vinden, als ze schijnt...