Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
December 2022
Januari 2023
Februari 2023
Sneeuwgarantie
Sneeuwgarantie

Sneeuwgarantie

Het ene jaar zijn de sneeuwcondities beter dan het andere. Het zal u maar gebeuren: een heerlijke wintersportvakantie geboekt en overal groene weides in plaats van maagdelijk witte pistes.

Uw voordeel bij de Jong Intra Vakanties

 • Altijd sneeuw op uw bestemming
 • Kosteloos omboeken
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Chalets
Goed voorbereid op vakantie

Boek een Wintersport chalet of een huisje dichtbij of in het skigebied! Oostenrijk, Frankrijk of Zwitserland: aan u de keuze!

Onze adviseurs

Vorige winter was ik met mijn broer, zijn vriendin en mijn vriend in Frankrijk. We hadden een chalet geboekt, niet ver van de piste. Echt super! Aan het einde van de dag kwamen we "thuis" in ons huisje, we hebben ieder om de beurt een keer gekookt en de andere avonden zijn we lekker uit eten gegaan. 's Ochtends haalde één van ons verse croissants bij de plaatselijke bakker. Echt een fijne manier van wintersporten!

20120604_DeJongIntraVakanties_573-bewerkt
Ina Duitsland expert
20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
Malindi
20120604_DeJongIntraVakanties_555-bewerkt
Karin Camping specialist

Populaire bestemmingen in Chalets

Gezellig ontspannen

Wintersport Chalets roepen bij velen meteen een beeld op van gezellig met de hele familie rond te tafel, genietend van een glaasje Glühwein of een kop warme chocolademelk, een spelletje Ganzenbord, Monopoly of een potje kaarten. Het is dan ook geen verrassing dat het aanbod aan wintersport chalets nog ieder jaar toeneemt, net als de vraag.

Meestal zijn de wintersport chalets gegroepeerd in een vakantiepark, dat niet ver van de piste ligt. Ideaal dus voor een wintersportvakantie met het hele gezin!

Vaak zijn wintersport chalets voorzien van alle gemakken zoals een volledig ingerichte keuken, open haard, Wifi, eigen skiberging en soms zelfs een privé sauna!

Bekijk hier onze wintersport chalets in

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 4 vakanties in Chalets

Ervaringen

Fam Kleijn Wij huren ieder jaar één of meerdere chalets met de hele familie. Opa en oma passen op de kleinste kinderen terwijl wij met de grotere kinderen skiën. 's Avonds komen we weer met z'n allen bij elkaar in het chalet en spelen nog gezellig een spelletje met z'n allen of kijken een filmpje. Als de kinderen naar bed zijn drinken de volwassenen in de woonkamer nog een slaapmutsje.
Lees meer Lees minder
Job en Anneke Geels Wij hebben afgelopen jaar met een paar vrienden een chalet gehuurd in Frankrijk. Ideaal! Doordat ieder stel een eigen slaapkamer had en we konden chillen in de gemeenschappelijke woonkamer hadden we allemaal onze vrijheid.
Lees meer Lees minder

Chalets in beeld

 • Chalet
  Chalet
 • Chaletpark
  Chaletpark
 • Chalet
  Chalet

Populaire vakanties in Chalets

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 4 vakanties in Chalets
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!