Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Met z'n allen in een huisje!

Boek een Wintersport chalet of een huisje dichtbij of in het skigebied! Oostenrijk, Frankrijk of Zwitserland: aan u de keuze!

Algemeen
Ervaringen

Gezellig ontspannen

Wintersport Chalets roepen bij velen meteen een beeld op van gezellig met de hele familie rond te tafel, genietend van een glaasje Glühwein of een kop warme chocolademelk, een spelletje Ganzenbord, Monopoly of een potje kaarten. Het is dan ook geen verrassing dat het aanbod aan wintersport chalets nog ieder jaar toeneemt, net als de vraag.

Meestal zijn de wintersport chalets gegroepeerd in een vakantiepark, dat niet ver van de piste ligt. Ideaal dus voor een wintersportvakantie met het hele gezin!

Vaak zijn wintersport chalets voorzien van alle gemakken zoals een volledig ingerichte keuken, open haard, Wifi, eigen skiberging en soms zelfs een privé sauna!

Bekijk hier onze wintersport chalets in

Onze klanten beoordelen onze wintersport chalets met een

8,7
onze gasten

Onze adviseurs

  • 20120604_DeJongIntraVakanties_573-bewerkt
    Ina
  • 20120604_DeJongIntraVakanties_555-bewerkt
    Karin
  • 20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
    Malindi

Vorige winter was ik met mijn broer, zijn vriendin en mijn vriend in Frankrijk. We hadden een chalet geboekt, niet ver van de piste. Echt super! Aan het einde van de dag kwamen we "thuis" in ons huisje, we hebben ieder om de beurt een keer gekookt en de andere avonden zijn we lekker uit eten gegaan. 's Ochtends haalde één van ons verse croissants bij de plaatselijke bakker. Echt een fijne manier van wintersporten!

Malindi

Ervaringen van onze klanten

Wij huren ieder jaar één of meerdere chalets met de hele familie. Opa en oma passen op de kleinste kinderen terwijl wij met de grotere kinderen skiën. 's Avonds komen we weer met z'n allen bij elkaar in het chalet en spelen nog gezellig een spelletje met z'n allen of kijken een filmpje. Als de kinderen naar bed zijn drinken de volwassenen in de woonkamer nog een slaapmutsje.

Wij hebben afgelopen jaar met een paar vrienden een chalet gehuurd in Frankrijk. Ideaal! Doordat ieder stel een eigen slaapkamer had en we konden chillen in de gemeenschappelijke woonkamer hadden we allemaal onze vrijheid.