Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Top bestemmingen
Ontdek de mooiste en leukste plekken
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Oktober 2022
November 2022
December 2022
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Winterbelevenis
Goed voorbereid op vakantie

Bent u op zoek aan een wintervakantie vol actie en avontuur? Kies dan eens voor een unieke winterbelevenis in één van de Scandinavische landen of op IJsland.

Onze individuele winterreizen naar de noordelijke landen van Europa garanderen een unieke winterbeleving. Kies voor een mooie autorondrondreis over IJsland en ontdek de charme van dit land boven de Poolcirkel in winterse sferen. Of ga voor het ultieme winteravontuur in Fins Lapland met huskysafari en sneeuwscooterexcursies. De winter leent zich ook goed voor ontspanning. Wat denkt u van een maaltijd bij een kampvuur tijdens een koude poolnacht of de unieke saunarituelen in Finland? 

U ontdekt het met de winterbelevenisreizen van de Jong Intra Vakanties!

De unieke winterbelevenissen van de Jong Intra Vakanties

Sneeuwscootersafari - Foto: Lapland Safaris

Fins Lapland

Fins Lapland staat voor velen boven aan het lijstje van unieke winterbelevenissen. Hier gaat u op huskysafari, maakt u een sneeuwscootertour of geniet u van een echt Fins saunaritueel. 

Directe vluchten, moderne accommodaties en vele avontuurlijke excursiemogelijkheden maken van deze bestemming de ultieme winterbestemming!

Polarlicht

IJsland in de winter

IJsland is in de winter misschien nog wel indrukwekkender dan in de zomer. Het ruige landschap nodigt de avontuurlijke reiziger uit voor een unieke autorondreis, vol avontuur en natuurschoon. Al in de directe omgeving van Reykjavic vindt u vele bijzondere winterse attracties, zoals halfbevroren watervallen en dampende heetwaterbronnen. Een fly drive IJsland in de winter is een echt avontuur. En hoe verder u vanaf de hoofdstad het land in trekt, des te avontuurlijker uw reis!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 4 vakanties

Vervoer naar uw winterbestemming

Vervoer naar Scandinavië en IJsland

In de wintermaanden bieden diverse directe vluchten goede verbindingen met IJsland, het noorden van Finland en de overige Scandinavische winterbestemmingen. Bij de reis van uw keuze ziet u direct welke vluchtmogelijkheden beschikbaar zijn.

Winterbelevenis in beeld

 • Huskysafari
  Huskysafari
 • Sneeuwscootersafari - Foto: Lapland Safaris
  Sneeuwscootersafari - Foto: Lapland Safaris
 • Polarlicht
  Polarlicht

Vergelijkbaar

Liever gewoon de piste af in één van de Alpenlanden? Kijk dan bij onze wintersportvakanties voor wintersportreizen naar Oostenrijk, Italië, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en Canada.

Voor een georganiseerde winterreis bekijkt u ons aanbod van kerst- en winterreizen met bus.

Populaire vakanties in Winterbelevenis

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 4 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon perfect geregeld