Romantische en bruisende stad

Wanneer u op zoek bent naar een romantisch weekendje weg, denk dan eens aan Valencia. Met zijn heerlijke gastronomie, prachtige architectuur en authentieke sfeer is Valencia een fantastische bestemming om eens goed te ontdekken en te beleven.

Algemeen
Ervaringen
Direct boeken

Aantrekkelijke stad met vele gezichten

Wanneer u op zoek bent naar een stad voor een romantisch weekend, denkt u dan eens aan Valencia. Deze stad kent zoveel mogelijkheden. De culinaire bakermat van de paella mag natuurlijk zeker niet gemist worden maar ook cultureel is er veel te zien en te ontdekken inValencia. Tijdens uw romantisch weekendje weg naar Valencia ontdekt u alle mogelijkheden van deze bruisende stad. En met zo'n 300 zonnige dagen per jaar en een heerlijk breed strand geniet u optimaal.

Heeft u interesse in een andere stad? Heeft u al eens gedacht aan een romantisch weekend Parijs of een romantisch weekend Rome?


 

Onze klanten beoordelen een romantisch weekend Rome met een

8,0
onze gasten

Onze adviseurs

  • Albert
    Albert
  •  Liejana van Belle
    Liejana
  • Shirley
    Shirley

Door zijn perfecte ligging aan de Middellandse Zee kent Valencia maar liefst gemiddeld 300 zonnige dagen per jaar. Met daarbij een breed zandstrand en een authentieke bruisende en oude binnenstad is deze stad ideaal voor een heerlijk romantisch weekend weg. Breng een bezoek aan de Plaza de la Virgen met zijn kathedraal, en het bijzondere Ciudad de las Artes y las Ciencas en u zult uw stedentrip Valencia nog lang herinneren. Huur een fiets en ontdek de gezellige straatjes en wijkjes in de oude stad. En natuurlijk fietst u romantisch door het Turia Park om daarna te genieten van een sangria en heerlijke tapas.

Shirley van de Haterd-Prins

Ervaringen van onze klanten

Wanneer je een romantische bestemming zoekt, ga naar Valencia. Wij zijn hier 3 dagen geweest en we hebben echt genoten. Winkels, terrassen, heerlijke restaurantjes, het is er allemaal..

De beste vakanties van dit moment

Bekijk alle reizen