Romantisch een weekend weg, voor ieder wat wils!

Als U kiest voor een romantisch weekend naar een stad reist u comfortabel met de Jong Intra Vakanties. Wij verzorgen jaarlijks vele romantische weekends naar onder andere Barcelona, New York, Londen, Parijs, Berlijn, Wenen, Venetië en meer steden! Of u nu samen romantisch de cultuur wilt ervaren, wilt shoppen of romantisch culinair wilt genieten, met een romantische stedentrip is dit allemaal mogelijk. Stelt u zich eens voor: samen een paar dagen romantisch genieten van uw droomstad. Fantastisch toch?

Algemeen
Ervaringen
Direct boeken

Romantisch weekend

Of u nu op zoek bent naar een romantisch weekend Parijs, shoppen in Londen, cultuurhappen in Rome, zonnen in Barcelona of een paar dagen naar bruisend New York, wij hebben het allemaal!

Door onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de mooiste plekjes voor u, of het nu gaat om een eenvoudig of zeer luxueus hotel. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze geselecteerde hotels. Onze romantische stedentrips zijn niet voor niets uitstekend beoordeeld door onze gasten!

Wij bieden voor ieder wat wils, van een overnachting in Antwerpen tot een volledig verzorgde vliegreis New York!

Beleeft u dit jaar met ons een romantisch weekend?

Onze klanten beoordelen onze romantische weekendjes weg met een

8,5
onze gasten

Onze adviseurs

  • Albert
    Albert
  • Shirley
    Shirley
  • Stephan
    Stephan

Geniet van romantisch Venetië. Deze stad heeft alles in zich om u en uw partner een onvergetelijk romantisch weekend te bezorgen!

Shirley v.d. Haterd-Prins

Ervaringen van onze klanten

Afgelopen zomer hebben wij een heerlijk weekend Parijs samen geboekt! Een mooi verblijf in het romantische hotel Le Royal en een heerlijke treinreis. Een aanrader!

De beste vakanties van dit moment

Bekijk alle reizen