Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Autovakanties
Goed voorbereid op vakantie

Wales is een uniek land dat zich duidelijk onderscheid van de rest van het Verenigd Koninkrijk. Een eigen taal, eigen gewoonten. Dat gaat u zelf ontdekken tijdens uw autovakantie Wales. Kenmerkend voor de bevolking is de welgemeende gastvrijheid en vriendelijkheid en de sterke verhalen waarmee de mensen u verwelkomen. Wales is tevens het land van mythen en legenden, laat u zich meeslepen tijdens uw autovakantie Wales.

Onze adviseurs

Tijdens mijn korte kennismaking met Wales, op doorreis naar Ierland, heb ik me voorgenomen zeker nog een keer terug te keren voor langere tijd. Een mooi landschap en schitterende kastelen. Ik hou wel van die oude, historische overblijfselen. Het heeft iets mystieks.

Astrid
Astrid Groot-Brittannië & Ierland expert

Populaire bestemmingen in Autovakanties

Croeso i Gymru

Oftewel: Welkom in Wales!

Een autovakantie Wales brengt u naar het land van de kastelen, ongerepte natuur, mythen en legenden. In het noorden van Wales bevinden zich vele kastelen, die alle een eigen verhaal hebben. Er wordt wel gezegd dat Wales meer kastelen per vierkante kilometer heeft dan enig ander land in Europa. Velen hebben de tand des tijds doorstaan. Tijdens uw autovakantie Wales heeft u de kans om de mooiste te bekijken, zoals het Caerphilly Castle met de beroemde scheve toren, het Cardiff Castle en de mooi gelegen Tintern Abbey.

Het landschap is zowel aan de kust als in het binnenland prachtig. Aan de kust vindt u uitgestrekte stranden, vele eilandjes en met geluk kunt u hier walvissen en dolfijnen spotten. In het binnenland liggen het Snowdonia National Park en het Brecon Beacons National Park. Beiden zijn uitstekende gebieden om te wandelen en te genieten van de mooie natuur.

Uw autovakantie Wales begint al bij het inschepen in Hoek van Holland. U komt in Harwich aan en na het ontschepen gaat u dwars door Engeland naar uw vakantiebestemming in Wales. Heeft u wel eens aan een autorondreis Groot Brittannië gedacht? Wij kunnen u die van harte aanbevelen want daar zit ook een traject in wat u dwars door Wales laat rijden. En onderweg naar huis pikt u wellicht nog een stedentrip Londen mee.

Kijkt u ook eens bij ons aanbod autovakantie Schotlandof autovakantie Ierland.

Ervaringen

Arnold en Jenske Koperman Indrukwekkend al die oude kastelen in het prachtige landschap. Geeft een goed beeld van wat het ooit geweest moet zijn. Leuke en fijne vakantie gehad.
Lees meer Lees minder
Familie de Kruif - Utrecht We hebben heel veel gezien, en hebben enorm genoten van dit mooie land. Vriendelijke mensen, een aanrader.
Lees meer Lees minder
Fam. Snoek, Nieuwkoop Onze kinderen hebben een fantastische vakantie gehad. En wij dus ook. We hebben een goede mix kunnen maken van cultuur, strand en soms ook gewoon een dag aan het zwembad. Hafan Y mor was een prima vakantiepark!
Lees meer Lees minder

Autovakanties in beeld

 • Caerphilly Castle
  Caerphilly Castle
 • Elan Valley in Wales
  Elan Valley in Wales
 • Penrhyn Castle Gwynned
  Penrhyn Castle Gwynned
 • Markt
  Markt
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!