Ontdek Maleisië per huurauto

De Jong Intra Vakanties heeft een ruim aanbod aan prachtige fly en drives langs en door de mooiste plekjes van Maleisië. De hotelovernachtingen worden al voor u gereserveerd en een uitgebreide informatiemap met wegenkaarten is bij de reis inbegrepen.

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart

De fly-drive Maleisië zoals u hem wilt!

Een rondreis per huurauto door Maleisië is een fantastische manier om dit prachtige land te ontdekken. Het wegennet net uitstekend en alles staat zeer duidelijke aangegeven. Onze rondreizen, zorgvuldig samengesteld door echte Maleisië experts, brengen u naar de mooiste plekjes van Maleisië. En wilt u graag een eigen invulling geven aan het programma? Geen enkel probleem, wij helpen u graag bij het verwezelijken van uw droomreis. Dit kan door een kleine aanpassing van een bestaande rondreis maar u kunt ook uw gehele reis op maat laten samenstellen. Onze reisspecialisten zullen alles in het werk stellen om het voor u meest perfecte reisschema samen te stellen, volledig afgestemd op uw wensen, ideeën en budget.

Onze gasten beoordelen onze fly-drives Maleisië gemiddeld met een

8,8
onze gasten

Bezienswaardigheden

Onderstaand hebben wij enkele bezienswaardigheden voor onze Maleisië reizen op een rijtje gezet.

Bako National Park

shutterstock_151232354 Bako National

Op Maleisisch Borneo kunt u onder begeleiding van een Engelssprekende gids het schitterende tropische schiereiland van het Bako National Park bezoeken. Hier groeien oeroude bossen met verschillende eco-systemen, hierdoor is er een grote diversiteit van flora en fauna ontstaan. U kunt er een boottocht maken en een wandeling door deze indrukwekkende jungle.

Borneo

shutterstock_483170

Maleisisch Borneo is één van de plekken op de wereld die u eens gezien moet hebben. Het wordt gezien als één van de rijkste natuurgebieden ter wereld, zowel op het land als onderwater. Als habitat van o.a. de zo herkenbare orang-oetans, neusapen en neushoornvogels is de jungle al net zo imposant. De oorspronkelijke bewoners houden nog altijd vast aan de oude tradities en leven in longhouses. Bij Kuching en in de omgeving van Kota Kinabalu kunt u genieten van een heerlijke strand vakantie.

Kuala Lumpur

Petronas_1737833

Kuala Lupur is de bruisende hoofdstad en zakencentrum van Maleisië. Deze metropool is bovenal een veilige, groene en gezellige stad met vele bezienswaardigheden. Het meest beeld bepalend zijn natuurlijk de imposante Petronas Twin Towers, ooit het hoogste gebouw ter wereld. maar ook het Paleis van de Koning, het oude treinstation, de nationale moskee, Merdekaplein, en het fraaie Sultan Abdul Samad Building zijn de moeite waard om te gaan bekijken.

Langkawi

shutterstock_75942856 Langkawi

Op het eiland Langkawi kunt u heerlijk tot rust komen tijdens uw vakantie. Het eiland is het grootste van de archipel, die uit 104 eilanden bestaat. Hiervan zijn er drie bewoond. Langkawi is voor een belangrijk deel nog bedekt met dichte jungle en omringt door prachtige stranden. Voor de 'bounty' stranden, een glasheldere zee en de beste mogelijkheden voor onderwatersport van de westkust van Maleisië is Langkawi zonder twijfel het ideale vakantieoord en daar komt nog eens bij dat het eiland belastingvrij is.

Malacca

shutterstock_2896558

De "historische stad" Malacca heeft veel leuke bezienswaardigheden om te gaan bekijken. Dit komt o.a. door de vele herinneringen, aan het Portugese, Nederlandse en Engelse verleden, die zo'n 600 jaar terug gaan. Bijvoorbeeld u loopt over de Jonker Street, en op het Dutch Square, in de volksmond het rode plein geheten, staat nog de roodwitte kerk genaamd Christ Church (oorspronkelijk een Nederlands-Hervormde kerk), uit 1750. Weer iets verder staat het vroegere stadhuis van Malacca, genaamd het Stadthuys. Malacca is zeker een bezoek waard.

Onze adviseurs

 • Irene Berkhout
  Irene
 • Mariëlle
  Mariëlle
 • Peter van Wingerden
  Peter

Maleisië is zo'n gastvrij en bijzonder vakantieland dat u reizende door Maleisië een prachtig stukje Azië ontdekt. Het land is een smeltkroes van verschillende bevolkingsgroepen. Maleiers, Indiërs en Chinezen, ieder met hun eigen cultuur en tradities, leven vreedzaam naast elkaar in Maleisië. Het kan niet anders dat u net zo enthousiast als ik terugkomt!

Paul

Ervaringen van onze klanten

Maleisië is een fantastisch land, het heeft ons echt verrast. Voor al de hoofdstad Kuala Lumpur is indrukwekkend, moderne en historisch gebouwen wisselen elkaar af. Ook hebben wij genoten van de hooglanden en de laatste dagen aan het strand. Al met al een mooi vakantie land.

Wij hebben dit jaar een vliegvakantie naar Maleisië gemaakt met de Jong Intra Vakanties. Gewoon geboekt via hun website, netjes op tijd alle papieren in huis. Net terug van 2 weken Langkawi. Was een heerlijke vakantie, jammer dat het alweer voorbij is!

Kaart

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation