Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Autohuur
Goed voorbereid op vakantie

Velen willen niet met de eigen auto op reis of willen liever niet lang onderweg zijn naar de eindbestemming. Dan is autohuur dé oplossing. U vliegt comfortabel met het vliegtuig naar de luchthaven nabij uw vakantiebestemming en haalt de huurauto op. Er is een ruime keuze aan autotypes dus voor iedereen is er een huurauto beschikbaar.

Onze adviseurs

Een huurauto heeft zoveel voordelen boven een vakantie met de eigen auto. We werken samen met verhuurmaatschappijen die beschikken over de nieuwste modellen, de verzekeringen zijn inbegrepen of makkelijk af te sluiten en u kunt de auto ophalen en inleveren op bijna alle luchthavens in Europa. Bovendien bent u snel op de plaats van bestemming en start of eindigt uw vakantie niet met lange files op de autowegen.
Heleen
Heleen Scandinavië expert
20120604_DeJongIntraVakanties_619-bewerkt
Ronald Spanje & Portugal expert

Populaire bestemmingen in Autohuur

Autohuur

Een auto huren is voor velen vast onderdeel van hun vakantie. Autohuur is mogelijk op bijna alle Europese luchthavens. Er zijn vele gerenommeerde autohuurmaatschappijen zoals bijvoorbeeld Avis, Europcar, Budget en Sixt. Iedere maatschappij heeft diverse categorieën en diverse autotypes. Kleine en compacte auto's maar ook stationwagons voor het gezin of zelfs minibusjes voor kleine groepjes.

Alle autohuur maatschappijen hebben hun eigen voorwaarden. Het betreft minimum en maximum leeftijden, verzekeringen, extra's die wel of niet inbegrepen zijn. Zorg dat u goed voorbereid bent alvorens u uw autohuur reserveert.

Eenmaal onderweg ervaart u het gemak van een huurauto: u heeft 24 uur assistentie mocht u pech onderweg hebben, maar de auto's zijn in veel gevallen nieuw of bijna nieuw. In landen waar links gereden wordt, heeft u het voordeel van het stuur aan de 'juiste' kant van de auto.

Bekijk ons aanbod autohuur tijdens fly-drives in de populairste landen:

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 114 vakanties in Autohuur

Ervaringen

Anita de Jong, Veldhoven Tijdens onze rondreis door Schotland hebben we op de luchthaven van Edinburgh onze huurauto opgehaald. Het stuur zat uiteraard rechts. Dus we hebben een aantal keer rechts in het portier gegrepen toen we wilden schakelen, maar over het algemeen vond ik het enorm meevallen om aan de andere kant van de weg te rijden.
Lees meer Lees minder
Angela Bernts, Utrecht Onze huurauto was prima. De laatste jaren doen we niet anders meer. Mijn man wil niet meer het hele stuk zelf rijden, dus dit is een prima alternatief.
Lees meer Lees minder
Fam. de Ruijter, Groningen Bij onze vakantie in Spanje hebben we dit keer ook eens een huurauto geboekt. Zo waren we iets flexibeler om eens wat excursies te maken naar het binnenland. Met een bus of een groep ben je toch meer gebonden. Echt heel leuk!
Lees meer Lees minder

Autohuur in beeld

 • Autovakantie
  Autovakantie
 • Auto en schapen op de weg
  Auto en schapen op de weg
 • Autorondreis Denemarken
  Autorondreis Denemarken

Populaire vakanties in Autohuur

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 114 vakanties in Autohuur
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!