Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Individuele reizen Vietnam
Keuze uit 0 vakanties

Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar.

Soortgelijke vakanties

Vragen of hulp nodig?

We hebben echter uitgebreid aanbod in alternatieven. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contactopnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Vietnam is een land met een veel bewogen geschiedenis, maar tegelijkertijd ook fascinerend en indrukwekkend. Op een individuele reis door Vietnam, met privé/chauffeur en deskundige Engelssprekende lokale gids gaat u dit aan den lijve ondervinden. Reizen door Vietnam per trein, boot en vliegtuig is wat u te wachten staat bij onze individuele reis door Vietnam.

Onze adviseurs

Vietnam is gezegend met een prachtige natuur, een mooie historie met indrukwekkende  tempels en paleizen en een vriendelijke bevolking.  Een vakantie naar dit veelzijdige land zult u niet snel vergeten! De programma's van onze individuele rondreizen zitten boordevol interessante bezienswaardigheden en excursies.
Jorg
Jorg Afrika & Thailand expert
Mariëlle
Mariëlle Maleisië expert
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen

Inspiratie opdoen

Vietnam trekt u als vakantieland en u wil liever op uzelf een rondreis maken. Bij ons is dat geen enkel probleem omdat wij u een perfect alternatief kunnen bieden in de vorm van onze Vietnam reizen individueel. U maakt uw reis met een privé/chauffeur en Engelssprekende lokale gids, die samen met u dagelijks het programma doornemen. U heeft verder de beschikking over een airconditioned auto of minivan.

Steden als Hanoi in het noorden en Ho Chi Ming Stad in het zuiden, maar ook de Baai van Halong, en plaatsen als Hué, Hoi An zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Sommige verplaatsingen worden vanwege de afstand en de infrastructuur, of per trein of binnenlandse vlucht gedaan. Voor meer en aanvullende informatie adviseren wij u om contact op te nemen met onze verre reizen specialisten. Zij kunnen u snel van advies voorzien vanwege het feit dat zij de bestemmingen zelf kennen en werken met gerenommeerde en gespecialiseerde agenten ter plaatse.

Uiteraard kunt u ook uw individuele reis door Vietnam ook uitbreiden met lokale excursies, die wij ook vooraf voor u kunnen reserveren. Tevens kunt voorafgaand, of aan het eind, ook de duur van uw reis verlengen door bijvoorbeeld er nog een week aan het strand bij Nha Trang, bij te boeken. Want na een drukke en inspannende reis door dit fantastische land heeft u behoefte om nog even te ontspannen voordat u weer naar huis gaat.

Ons aanbod voor een groepsreis Vietnamzou u alvast op ideeën kunnen brengen van wat u zou kunnen verwachten. Maar ook in landen als Sri Lanka of Thailand kunt u individuele reizen maken. Bijvoorbeeld ons aanbod voor individuele rondreizen Sri Lanka of individuele rondreizen Thailand zijn ook interessante reizen.

Ervaringen

Erik en Lian - Ijmuiden Onze reis door Vietnam zullen wij niet snel vergeten. Een land met een bijzondere geschiedenis en een prachtige natuur. Maar ook prachtige stranden. Wij hebben enorm genoten, prima gids, hotels en vervoer. Prima geregeld.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • shutterstock_45069760
  shutterstock_45069760
 • Vissersboten op de Mekong Delta168819059
  Vissersboten op de Mekong Delta168819059
 • shutterstock_2584352
  shutterstock_2584352
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!