Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Groepsreis Vietnam
Keuze uit 0 vakanties

Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar.

Soortgelijke vakanties

Vragen of hulp nodig?

We hebben echter uitgebreid aanbod in alternatieven. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contactopnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Uw groepsreis Vietnam zal bij u een onuitwisbare indruk achterlaten mede door de aanwezigheid van een Nederlandssprekende lokale gids die u gedurende de gehele reis vergezelt. Van Hanoi, in het noorden tot Ho Chi Ming City in het zuiden bezoekt u de highlights, tijdens uw groepsreis Vietnam.

Onze adviseurs

Onze reisleiding in Vietnam wordt door onze gasten geroemd om hun ervaring, kennis en gastvriendelijkheid. Vele jaren intensief reizen begeleiden maakt deze gastheren en -vrouwen dé experts!. Of het nu over kunst, cultuur, natuur of de lokale bevolking gaat, zij weten van de hoed èn de rand. Bij ons is uw groepsrondreis Vietnam in uitstekende handen!

Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist
Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen

Ontdek het echte Vietnam

Na aankomst op de luchthaven Hanoi wordt u opgewacht door een ervaren en deskundig Nederlandssprekende lokale gids, die u vergezelt op uw groepsreis Vietnam.

Na een uitgebreide rondrit in Hanoi, waarin enkele excursies in het programma zijn opgenomen, wordt de reis vervolgd naar de baai van Halong. Dit zal een verpletterende indruk achterlaten, mede door de cruise die u hier maakt. Via een tocht door het groene en heuvelrijke gebied komt u in het Cuc Phuong National Park, in de nabijheid van Ninh Binh. Het vervolg van de groepsreis Vietnam brengt u via Vinh naar Hué. Hué was de hoofdstad van Vietnam in de periode van de Nguyen Dynastie. Ook hier zal het genieten zijn met als hoogtepunt een boottocht over de Parfum Rivier en een bezoek aan de verboden stad. Hoi An is de laatste stad die u bezoekt, voordat u via een binnenlandse vlucht naar het zuiden doorreist naar Nha Trang, een voor pelgrims heilige plaats. Verder naar Phan Thiet, een vissersplaats waar de bevolking nog hetzelfde leeft als hun voorouders. Vervolgens naar de eindbestemming Ho Chi Minh City, waar enkele excursies gepland staan waaronder een stadstour en een bezoek aan de Mekong Delta.

Reist u liever in een klein gezelschap dan raden wij u aan onze individuele rondreis Vietnam aan. In dat geval maakt u gebruik van een airconditioned auto of minivan met privé chauffeur en Engelssprekende gids.

Mocht u liever naar een andere vakantiebestemming gaan, bekijkt u dan ons totale aanbod verre reizen. Onze groeps rondreizen Zuid Afrika of rondreizen Noord Amerika worden door onze gasten zeer hoog gewaardeerd.

Ervaringen

Frans en Gerde Jasperse - Zeeland We hadden een geweldige leuke groep tijdens onze groepsrondreis door Vietnam. We hebben fantastische highlights gezien, zoals de Baai van Halong. Je moet het gezien hebben om het te geloven. Maar ook steden als Hanoi en Ho Chi Minh Stad zijn indrukwekkend. Alles was verder prima geregeld, gids, vervoer en hotels.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • shutterstock_11857768
  shutterstock_11857768
 • shutterstock_45735358
  shutterstock_45735358
 • shutterstock_64061137
  shutterstock_64061137
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!