Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Rondreis Vietnam
Keuze uit 0 vakanties

Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar.

Soortgelijke vakanties

Vragen of hulp nodig?

We hebben echter uitgebreid aanbod in alternatieven. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contactopnemen.

Intro
Snel door naar
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Op een rondreis Vietnam maakt u kennis met een fascinerende bestemming met een grote verscheidenheid aan verschillende bevolkingsgroepen, talloze tempels en pagodes, heuvel- en berggebieden, eindeloze rijstvelden, mooie stranden, rivier delta’s en miljoenensteden. De keuze voor een rondreis Vietnam zal u nog lang bijblijven.

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Vietnam. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen

Indrukwekkend en onvergetelijk

Vietnam is medio de jaren tachtig van de vorige eeuw aan een inhaalslag bezig om zich als vakantieland op de kaart te zetten. Het heeft ook veel te bieden aan bezienswaardigheden, stranden, adembenemende valleien, de Mekong Delta, de Baai van Halong en steden als Hanoi en Ho Chi Minh City. Deze voormalige Franse Kolonie is een bestemming die zich uitstekend leent voor een rondreis. Vietnam laat uw dromen werkelijkheid worden.

Onze groepsrondreizen of individuele rondreizen zijn door onze specialisten zorgvuldig samengesteld zodat u eigenlijk niets hoeft te “missen”. Na aankomst op het vliegveld van Hanoi, in het noorden van Vietnam, gaat u de komende dagen de highlights van uw reis bezoeken. De verplaatsingen, afhankelijk van uw reiskeuze is met een airconditioned auto of minivan of een binnenlandse vlucht. Uw overnachtingen zijn door ons geboekt in goede middenklasse hotels. Indien u kiest voor een groepsrondreis zal er een lokale Nederlands sprekende gids met u meereizen, zodat u optimaal van uw droomreis kunt genieten. Aan het eind van uw rondreis Vietnam komt u in Ho Chi Minh City, aan waar u nog enkele dagen verblijft. U kunt deze dagen zelf invullen of een excursie pakket bijboeken. Onderneemt u liever een privé rondreis dan reserveren wij voor u een auto/minivan met privéchauffeur en per regio een lokale Engelssprekende gids.

Mocht Vietnam niet uw vakantieland zijn, kunt u ook ons aanbod verre reizen bekijken voor een andere bestemming. Bijvoorbeeld ons aanbod rondreizen China of rondreizen Sri Lanka zijn ook interessante reizen.

Ervaringen

Familie van der Made, Utrecht We hebben enorm genoten van onze rondreis door Vietnam. De gidsen hebben er alles aangedaan om ons veel informatie te geven over dit prachtige land. Zeer afwisselend en indrukwekkend. Nog enkele dagen in een resort gelegen en ontspannen naar huis.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Mausoleum - Hanoi
  Mausoleum - Hanoi
 • shutterstock_2862633
  shutterstock_2862633
 • shutterstock_13248787
  shutterstock_13248787
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!