Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Maatwerk reis Vietnam

Zelf uw eigen reis Vietnam samenstellen? Dat kan! Onze verre reizen specialisten adviseren u graag en regelen alles voor u!

Lees alles over deze vakanties

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Vietnam is een fascinerende bestemming en verdient het om ontdekt te worden. Ons aanbod voor een groepsreis of een individuele rondreis kan prima als uitgangsbasis dienen voor een maatwerk reis Vietnam. U kunt uw eigen ideale route samenstellen en samen met onze maatwerk specialisten de mogelijkheden bespreken en uw maatwerk reis Vietnam plannen. Of u heeft nog geen idee en wilt u graag laten adviseren.

Het kan allemaal. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel uw eigen reis samen

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Vietnam. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen

Veel zien en beleven

Een maatwerk reis naar Vietnam kunt u zelf samenstellen, uw eigen ideeën en wensen er in verwerken. Onze maatwerk specialisten hebben een ruime ervaring in het samenstellen van een afwijkende reis naar onder ander Vietnam, en kunnen u moeiteloos uw wensenpakket inventariseren en een advies geven over uw wensen. Zij kennen de bestemmingen zelf en werken met gerenommeerde en gespecialiseerde agenten ter plaatse.

Vietnam heeft u, met meer dan 2000 km lange kustlijn, veel te bieden als u van strand houdt. Maar ook de waterrijke Mekongdelta in het zuiden, of de Halong baai, in het noorden, met duizenden steile rotswanden zijn indrukwekkend. Het is een fascinerende bestemming met een grote verscheidenheid aan etnische groepen, talloze tempels en pagodes, heuvel- en berggebieden, eindeloze rijstvelden en historische handelssteden.

Wij zijn benieuwd naar uw ideale reis, en hoe wij u een hoop werk uit handen kunnen nemen, door onze adviezen maar ook door voor u de gewenste hotels, excursies, transfers, auto met/zonder chauffeur of Engelssprekende gids te reserveren. Op het moment dat u dan op uw vlucht naar Vietnam zit, is het een fijne gedachte dat u weet dat bij aankomst alles geregeld is en u kunt gaan genieten van uw maartwerk reis naar Vietnam.

Natuurlijk kunt u ook in andere landen in deze regio een maatwerk reis samenstellen. Als u inspiratie wil opdoen zou u een ons aanbod verre reizen kunnen bekijken. Maar ook ons aanbod voor een rondreizen Thailandof rondreizen Zuid Afrika kunnen voor u interessant zijn.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 7 vakanties

Ervaringen

Joris en Margot Wijnkers - Utrecht Nadat we enkele jaren geleden eens een rondreis door Vietnam hebben gemaakt vonden we nog een keer terug moesten. Nadat we zelf de route hadden uitestippeld hebben we samen met de verre reizen specialst van De Jong Intra Vakanties de details ingevuld. De reis is verder perfect verlopen. Dat scheelt een hoop regelwerk. Prima advies gekregen.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • shutterstock_45069760
  shutterstock_45069760
 • Vissersboten op de Mekong Delta168819059
  Vissersboten op de Mekong Delta168819059
 • shutterstock_2584352
  shutterstock_2584352

Populaire vakanties in Maatwerk

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 7 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!