Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Vietnam kent zoveel mogelijkheden!  Vraag de Jong Intra om een maatwerkofferte om uw droomreis naar Vietnam te realiseren.

Uw maatwerkreis – ons werk!

Na het indienen van uw aanvraag nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek over uw wensen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u van ons een maatwerkofferte.

In uw maatwerkofferte vindt u een voorstel voor uw reis en een duidelijke opgave van de kosten zoals die op dat moment van toepassing zijn.

Na het versturen van het maatwerkvoorstel nemen we uiteraard graag met u de tijd om de offerte 100% perfect te laten aansluiten bij uw wensen.

Stel uw eigen reis samen


Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor Vietnam of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Vietnam? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Vietnam? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Stel uw eigen reis samen 

  

Onze adviseurs

De oude stad Hué en het leuke dorpje Hoi An, met daartussen de schitterende Wolkenpas, is een van mijn favoriete delen van Vietnam. De kustweg biedt hier vele mooie uitzichten en bevat vele interessante plaatsen om te bezoeken.

Marjolein Borsje
Marjolein Maatwerk specialist

Bouwstenen - Dé inspiratie voor uw eigen verre reis naar Vietnam

Doelgroep 1

Tijdens een reis naar Vietnam kunt u een bezoek brengen aan steden als Hanoi en Ho Chi Mihn Stad, maakt u kennis met de natuur tijdens een wandeling door de jungle of bezoekt uw een eeuwenoude stad als Hué. Combineer uw rondreis met een paar dagen aan een strand bij het mooie Hoi An of Nha Trang.

Een reis naar Vietnam met de Jong Intra Vakanties is een reis die u niet snel zult vergeten!

Bouwstenen Vietnam

Al jaren verzorgt de Jong Intra Vakanties een breed scala van individuele rondreizen Vietnam met uw eigen chauffeur en gids. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

De Jong Intra Vakanties stelde bouwstenen samen die u kunt gebruiken de ideale route te bepalen. Deze bouwstenen geven u een inzicht in de mogelijkheden van de bestemming en geven ook een goede indicatie die u tenminste nodig hebt hiervoor. Liever langer of korter? Of toch net iets anders? Dat is geen probleem!

Onze meest geliefde bouwstenen:

Wij hebben 3 tips samengesteld!

Halong Bay

Halong Bay

Voorbeeld bouwsteen 1

Een korte cruise door de adembenemend mooie Halong Bai mag niet ontbreken tijdens een maatwerkreis door Vietnam. De Jong Intra Vakanties biedt meerdere meerdaagse cruises door deze prachtige baai in het noorden van Vietnam. Een unieke manier om te genieten van de helderblauwe zee, de stijl uit zee opreizende eilanden en de luxe van een autenthiek zeiljacht!

Hoi An

Hoi An

Voorbeeld bouwsteen 2

Een verblijf in Hoi An is de unieke combinatie van een heerlijk verblijf aan het strand en een bezoek aan één van de leukste en autenthiekste dorpen van Vietnam. Dit leuke historische dorp met vele winkeltjes ligt iets landinwaards aan de rivier. In het oude centrum bevinden zich vele kleermakers waar u voor weinig geld uw garderobe op maat kunt aanvullen. De stranden rond Hoi An zijn schitterend!

Cu Chi

u Chi tunnels

Voorbeeld bouwsteen 3

Vietnam is onlosmakelijk verbonden met de dramitische Vietnam Oorlog uit de jaren 60 van de vorige eeuw. Niet ver van Ho Chi Mihn Stad bevindt zich een van de meest aansprekende herinneringen aan deze tijd: het ondergrondse tunnelnetwerk van Cu Chi, waarin communistische strijders zich schuil hielden. Hier maakt u kennis met de inventiviteit van het Vietnamese volk en de vaak wrede manieren om de tunnels te beschermen tegen indringers. Een excursie die u waarschijnlijk een wrange nasmaak geeft, maar die niet mag ontbreken als u Vietnam wilt leren kennen.

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een vakantie Vietnam wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Jarenlange ervaring in rondreizen                                                                                            

 • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen                                                                          

 • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

 • Zorgvuldig samengestelde rondreizen                               

 • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

 • Prachtige strandvakanties en strandverlengingen                                                          

 • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes                                                          

 • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen                       

Ervaringen

Joris en Margot Wijnkers - Utrecht Nadat we enkele jaren geleden eens een rondreis door Vietnam hebben gemaakt vonden we nog een keer terug moesten. Nadat we zelf de route hadden uitestippeld hebben we samen met de verre reizen specialst van De Jong Intra Vakanties de details ingevuld. De reis is verder perfect verlopen. Dat scheelt een hoop regelwerk. Prima advies gekregen.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • shutterstock_45069760
  shutterstock_45069760
 • Vissersboten op de Mekong Delta168819059
  Vissersboten op de Mekong Delta168819059
 • shutterstock_2584352
  shutterstock_2584352
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon perfect geregeld