Indrukwekkende reis

Een camperreis door Zuid-Afrika is perfect als u avontuurlijk bent aangelegd en graag op uw eigen tempo het land wilt verkennen. U kunt stoppen waar u wilt en genieten van de indrukwekkende natuur en mooie landschappen. Met een goed reisplan en dito voorbereiding wordt uw camperreis door Zuid-Afrika een echte droomreis.

Algemeen
Ervaringen

Een reis vol belevenissen

Met een camper door Zuid-Afrika is voor velen een lang gekoesterde droom. Iedereen heeft er wel een voorstel­ling bij; rijdend door indrukwekkende natuurparken en langs diverse, schitterende bezienswaardigheden. Dat is pas echt genieten! Wanneer en waar u stopt, u bepaalt het allemaal zelf, u heeft tenslotte de tijd aan u zelf!

Wij willen u graag helpen om van uw reis een onvergetelijke reis te maken. Onze verre reizen specialisten hebben de kennis en kunnen u informeren waar u allemaal rekening mee moet houden, wat u vooraf moet regelen, wat u mee moet nemen, zij geven u veel informatie en tips.  Als u uw wensen heeft doorgesproken en afgestemd gaan wij voor u alle zaken regelen, uw vlucht, eventuele hotelovernachtingen, en natuurlijk de door u gewenste camper reserveren.

Ontelbare ervaringen wachten op u, een reis vol belevenissen. Tijdens uw camperreis door Zuid-Afrika is het haast niet mogelijk om alles in één keer te ontdekken. Voor hetgeen u niet gezien heeft gaat u zeker nog een keer terug.

Onze gasten beoordelen onze camperreis Zuid-Afrika met een:

8,6
onze gasten

Onze adviseurs

  • Jorg
    Jorg
  • Mariëlle
    Mariëlle
  • Wilfried Canada kano
    Wilfried
Zuid-Afrika is bij uitstek een bestemming om per huurauto of camper te ontdekken. De infrastructuur is uitstekend en de wegen zijn goed begaanbaar en prima onderhouden. De mogelijkheden zijn enorm en ter plaatste heeft u ruimschoots de keuze om op mooie locaties te verblijven. Hou daarnaast rekening met de afstand tussen de plaatsen en de benodigde rusttijd.
Jorg

Ervaringen van onze klanten

We hebben een prachtige avontuurlijke camperreis door Zuid-Afrik gemaakt met De Jong Intra Vakanties. Heerlijk onze eigen tijd indelen en zelf bepalen waar we gingen overnachten. Een ideale manier om Zuid-Afrika te ontdekken, wat we zeker nog een keer gaan doen.