Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar. We hebben echter uitgebreid aanbod in Thailand, Indonesië en China.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Ideale route plannen

Vietnam is een fascinerende bestemming en verdient het om ontdekt te worden. Ons aanbod voor een groepsreis of een individuele rondreis kan prima als uitgangsbasis dienen voor een maatwerk reis Vietnam. U kunt uw eigen ideale route samenstellen, en samen met onze maatwerk specialisten de mogelijkheden bespreken en uw maatwerk reis Vietnam plannen.

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart

Veel zien en beleven

Een maatwerk reis naar Vietnam kunt u zelf samenstellen, uw eigen ideeën en wensen er in verwerken. Onze maatwerk specialisten hebben een ruime ervaring in het samenstellen van een afwijkende reis naar onder ander Vietnam, en kunnen u moeiteloos uw wensenpakket inventariseren en een advies geven over uw wensen. Zij kennen de bestemmingen zelf en werken met gerenommeerde en gespecialiseerde agenten ter plaatse.

Vietnam heeft u, met meer dan 2000 km lange kustlijn, veel te bieden als u van strand houdt. Maar ook de waterrijke Mekongdelta in het zuiden, of de Halong baai, in het noorden, met duizenden steile rotswanden zijn indrukwekkend. Het is een fascinerende bestemming met een grote verscheidenheid aan etnische groepen, talloze tempels en pagodes, heuvel- en berggebieden, eindeloze rijstvelden en historische handelssteden.

Wij zijn benieuwd naar uw ideale reis, en hoe wij u een hoop werk uit handen kunnen nemen, door onze adviezen maar ook door voor u de gewenste hotels, excursies, transfers, auto met/zonder chauffeur of Engelssprekende gids te reserveren. Op het moment dat u dan op uw vlucht naar Vietnam zit, is het een fijne gedachte dat u weet dat bij aankomst alles geregeld is en u kunt gaan genieten van uw maartwerk reis naar Vietnam.

Natuurlijk kunt u ook in andere landen in deze regio een maatwerk reis samenstellen. Als u inspiratie wil opdoen zou u een ons aanbod verre reizen kunnen bekijken. Maar ook ons aanbod voor een rondreizen Thailand of rondreizen Zuid Afrika kunnen voor u interessant zijn.

Onze gasten beoordelen onze maatwerk reis Vietnam met een

8,0
onze gasten

Bezienswaardigheden

Voor uw maatwerk reis naar Vietnam hebben wij enkel bezienswaardigheden voor u op een rijtje gezet.

Baai van Halong

shutterstock_11264944

De baai van Halong ligt in het noorden van Vietnam. Met een traditionele jonk is het een genot om een prachtige boottocht door deze baai te maken, en te genieten van van dit unieke gebied met honderden eilanden, rotsen, grotten en verborgen strandjes. In 1994 is de Ha Long Baai opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is één van de populairste toeristenbestemmingen van Vietnam.

Hanoi

Mausoleum Ho Chi Minh_167875241

Hanoi is de hoofdstad van Vietnam en ligt in het noorden op de rechterover van de Rode Rivier. Tijdens een stadsrondrit zijn diverse bezienswaardigehden te bekijken, zoals het Mausoleum van Ho Chi Minh, de beroemde 'One Pillar"Pagode, de Tran Quoc Pagode en de Tempel van de Literatuur. Natuurlijk is een rondrit in een riksja een must.

Hoi An

shutterstock_157076474 Haven Hoi An Vietnam

Hoi An is een kuststad in centraal Vietnam aan de Zuid-Chinese Zee. Deze voormalige havenstad was een belangrijk handelscentrum in de 16e en 17e eeuw. In 1999 is de oude stad van Hoi An opgenomen op de Werelderfgoed lijst van UNESCO, als een goed bewaard voorbeeld van een Zuidoost Aziatische handelsstad uit de 15e tot 19e eeuw, met gebouwen die een unieke mengeling van lokale en buitenlandse invloeden vertonen.

Mekong Delta

shutterstock_168819059

De Mekong-delta is een gebied in het zuidwesten van Vietnam waar de rivier Mekong met een net van zijtakken in de Zuid-Chinese Zee uitmondt. Een excursie voert langs rijstvelden en plattelandsdorpjes. Verder kunt u hier een boortocht maken die u naar één van de vele eilandjes brengt waar u heerlijk kunt genieten van lokale lekkernijen en flora en fauna.

Phong Nha grotten

Grotten Phong Nha 186423947

Phong Nha-Kẻ Bàng is een nationaal park in de provincie Quang Binh in Vietnam. Het park is één van de grootste kalksteenlandschappen ter wereld. Er bevinden zich enkele honderden grotten, ondergrondse rivieren en lange ondergrondse gangen met stalagmieten en stalactieten. In 2005 is in het park een nieuwe soort gekko ontdekt. Het park heeft circa 300 holen en grotten met een totale lengte van 70 km. Er zijn vele ondergrondse rivieren, watervallen en stromen in het park. In 2003 is Phong Nha-Kẻ Bàng opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Onze adviseurs

 • Irene Berkhout
  Irene

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Vietnam. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Bianca

Ervaringen van onze klanten

Nadat we enkele jaren geleden eens een rondreis door Vietnam hebben gemaakt vonden we nog een keer terug moesten. Nadat we zelf de route hadden uitestippeld hebben we samen met de verre reizen specialst van De Jong Intra Vakanties de details ingevuld. De reis is verder perfect verlopen. Dat scheelt een hoop regelwerk. Prima advies gekregen.

Kaart

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation