De Idyllische Seychellen!

De Seychellen kennen het gehele jaar door een prettig klimaat. De drie bekendste eilanden van de Seychellen zijn Mahé, Praslin en La Digue, welke zeer goed gecombineerd kunnen worden om een prachtige "island hopping" reis te maken. Op een aantal kleinere eilandjes zijn eveneens prachtige accommodaties te vinden zoals op Bird en Silhouette Island.

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart
Direct boeken

Ons reisaanbod

De Seychellen is een eilandengroep in de Indische Oceaan ongeveer 1600 kilometer ten oosten van Tanzania en ten noorden van Madagaskar. De archipel bestaat uit 115 tropische eilanden, waarvan minder dan een derde bewoond is. Het is daarmee qua inwonertal het kleinste land van Afrika. Doordat de eilanden zo afgelegen liggen zijn er hier veel bijzondere planten en dieren die nergens anders ter wereld voorkomen. De drie bekendste eilanden van de Seychellen zijn Mahé, Praslin en La Digue. Ga op een bijzondere islandhopping reis langs deze drie prachtige eilanden voor een onvergetelijke bounty ervaring.

Voor meer en andere informatie over ons aanbod Seychellen reizen, kunt u contact opnemen met onze verre reizen specialisten. Bijvoorbeeld over een rondreis Islandhoppen Seychellen of diverse accommodaties op de Seychellen, zoals Paradise Sun en Labriz Resort & Spa. Mocht de Seychellen niet de vakantiebestemming zijn die u wenst dan kunt u ook ons aanbod verre reizen bekijken voor een andere bestemming. Bijvoorbeeld ons aanbod rondreizen Noord Amerika of rondreizen Zuid Afrika zijn ook interessante reizen.

Informeer ook naar de mogelijkheden om Zuid-Afrika te combineren met de Seychellen bij ons maatwerkteam.

Onze gasten beoordelen onze Seychellen reizen met een:

8,6
onze gasten

Bezienswaardigheden van Seychellen

Wij hebben enkele bezienswaardigheden voor u op een rijtje gezet, die u eigenlijk niet mag missen tijdens een vakantie op de Seychellen.

Mahé

Waterfall Vallee de Mai - Seychellen

Het grootste eiland van de Seychellen, waar de luchthaven gelegen is en tevens de hoofdstad Victoria. Prachtige natuurgebieden in de binnenlanden afgewisseld met mooie witte zandstranden en mooie hotels maken Mahé tot een prachtige tropische bestemming. Bezoek de kleurrijke markt in Mahé, huur ter plaatse een autootje om het eiland te verkennen en ontdek het bijzondere onderwaterleven. In het noordoosten is volgens velen het mooiste strand van Mahé gelegen: Beau Vallon.

Praslin

Boy & Coco de Mer - Seychellen

Het tweede eiland ligt op ongeveer een uur varen ten noorden van Mahé en u vindt hier in het Vallée de Mai natuurreservaat het nationale symbool de "Coco de Mer", de grootste kokosnoot ter wereld, welke alleen hier
voorkomt. In het noorden vindt u de mooie stranden van Côte d’Or, waar ook de mooiste hotels gelegen zijn. Tevens vindt u hier de reuzenschildpadden van de Seychellen.

La Digue

Seychellen

Ten oosten van Praslin en op slechts 20 minuten varen vindt u het sfeervolle (bijna geheel autoloze) eiland La Digue. Het eilandje kent kleinschalige sfeervolle accommodaties, het beroemde strand van Source d’Argent, volgens velen het mooiste strand van de Indische Ocean, en een gemoedelijke sfeer. Helemaal leuk is het om per fiets het eiland te verkennen.

Onze adviseurs

 • Irene Berkhout
  Irene
 • Jorg
  Jorg
 • Mariëlle
  Mariëlle

Uiteraard staan wij voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar de Seychellen. Wij hebben de accommodaties en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets aanpassen of wilt u meer tijd doorbrengen op de Seychellen, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij een uitgebreid reisvoorstel geheel op maat voor u samenstellen samenstellen.

Jorg

Ervaringen van onze klanten

Wij hebben tijdens onze huwelijksreis een heerlijk verblijf gehad op 3 eilanden. Parelwitte zandstranden en een stralende zon, wij hebben heerlijk genoten!

Kaart van Seychellen

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation

De beste vakanties van dit moment

Bekijk alle reizen