Bijzondere rondreis

Een camperreis door Namibië is perfect als u avontuurlijk bent aangelegd en graag op uw eigen tempo het land wilt verkennen. U kunt stoppen waar u wilt en genieten van de indrukwekkende natuur en mooie landschappen. Met een goed reisplan en dito voorbereiding wordt uw camperreis door Namibië een echte droomreis.

Algemeen
Ervaringen

Een rondreis vol hoogtepunten

Met een camper door Namibië is voor velen een lang gekoesterde droom; rijdend door indrukwekkende wildparken en langs diverse, schitterende bezienswaardigheden. Dat is pas echt genieten! Wanneer en waar u stopt, u bepaalt het allemaal zelf, u heeft tenslotte de tijd aan u zelf!

Wij willen u graag helpen om van uw reis een onvergetelijke reis te maken. Onze verre reizen specialisten hebben de kennis en kunnen u informeren waar u allemaal rekening mee moet houden, wat u vooraf moet regelen, wat u mee moet nemen, zij geven u veel informatie en tips. Als u uw wensen heeft doorgesproken en afgestemd gaan wij voor u alle zaken regelen, uw vlucht, eventuele hotelovernachtingen, en natuurlijk de door u gewenste camper reserveren.

Onze gasten beoordelen onze camperreis Namibië met een:

8,5
onze gasten

Onze adviseurs

  • Jorg
    Jorg
  • Mariëlle
    Mariëlle
  • Wilfried Canada kano
    Wilfried
Namibië is bij uitstek een bestemming om per huurauto of camper te ontdekken. De infrastructuur is uitstekend en de wegen zijn goed begaanbaar en prima onderhouden. De mogelijkheden zijn enorm en ter plaatste heeft u ruimschoots de keuze om op mooie locaties te verblijven. Hou daarnaast rekening met de afstand tussen de plaatsen en de benodigde rusttijd.
Jorg

Ervaringen van onze klanten

Een zeer bijzondere rondreis lang de vele hoogtepunten dat Namibië te bieden heeft. De boeking voor onze camper ging zeer makkelijk via de website van De Jong Intra en het ophalen en inleveren van onze camper in Windhoek was perfect geregeld.