Ontdek alle hoogtepunten van het prachtige en bijzondere Namibië.

Het bijzondere Namibië is een ideale bestemming om per huurauto te ontdekken. Het is ruig en onbedorven en u vindt er ruimte in de meest letterlijk zin van het woord. Of u nu de rode zandduinen in Sossusvlei gaat beklimmen, op zoek gaat naar wild in Etosha National Park of op bezoek gaat bij een Himba stam; een rondreis door Namibië met al deze hoogtepunten zal u nog lang bijblijven!

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart
Direct boeken

Ons reisaanbod

Tijdens een verre reis naar Namibië kunt u diverse hoogtepunten ontdekken. Windhoek is de hoofdstad en het economische centrum van Namibië. Naast een mengelmoes aan culturen vindt u er moderne architectuur naast de vele Duitse koloniale gebouwen uit de 19e en begin 20e eeuw. Fish River Canyon is gelegen in het zuiden van Namibië en met een lengte van 161 km één van de langste kloven ter wereld. Daarnaast zijn Namib-Naukluft Park, Swakopmund, Damaraland en Etosha National Park ook schitterende hoogtepunten om te ontdekken!

Voor meer en andere informatie over ons aanbod Namibië reizen, kunt u contact opnemen met onze verre reizen specialisten. Bijvoorbeeld over een privé rondreis Klassiek Namibië en een privé rondreis Namibië in Vogelvlucht. Mocht Namibië niet het vakantieland zijn dat u wenst kunt u ook ons aanbod verre reizen bekijken voor een andere bestemming. Onze Rondreizen Zuid-Afrika zijn ook zeker een aanrader!

Onze gasten beoordelen onze Namibië reizen met een:

8,4
onze gasten

Bezienswaardigheden van Namibie

Wij hebben enkele bezienswaardigheden voor u op een rijtje gezet, die u eigenlijk niet mag missen op één van de Namibië reizen.

Etosha National Park

Etosha Pan

Etosha National Park behoort tot de oudste en meest bekende nationale parken van Zuidelijk Afrika. Een kwart van het park wordt in beslag genomen door de Etosha Pan, een zoutmeer dat alleen in onze wintermaanden water bevat. Ondanks de droogte vindt u hier een zeer rijke dierenwereld waaronder de Big Five.

Fish River Canyon

Fish River Canyon

Fish River Canyon, gelegen in het zuiden van Namibië en met een lengte van 161 km één van de langste kloven ter wereld. Vanaf de rand, die gemakkelijk per auto te bereiken is, is het uitzicht fenomenaal.

Sossusvlei

Sossusvlei-Dunes

Sossusvlei is een niet te missen hoogtepunt, waar u bij zonsopkomst de prachtige rode duinen kunt beklimmen en vanaf de top een prachtig uitzicht heeft. De "dode vallei" moet u hier ook zeker bezocht hebben.

Damaraland

desert-elephants-damaraland-namibia

Een rit door Damaraland brengt u door een indrukwekkend ruig woestijngebied. Hier vindt u de vulkanische Brandberg, het ‘Petrified Forest’; versteende bomen, zeer oude rotstekeningen en wellicht ook de zeer zeldzame woestijnolifant en zwarte neushoorn.

Swakopmund

swakopmund-banner-2

Swakopmund, gelegen aan de Atlantische Oceaan, is uitgegroeid tot een gewilde badplaats voor Zuid-Afrikanen en Europeanen. Even ten noorden van Swakopmund vindt u de grootste zeehondenkolonie van Zuidelijk Afrika bij het Cape Cross Seal Reserve. Een sfeervolle kustplaats en ideaal als tussenstop om alvast bij te komen van alle hoogtepunten.

Onze adviseurs

 • Jorg
  Jorg
 • Mariëlle
  Mariëlle
 • Peter van Wingerden
  Peter

Uiteraard staan wij voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Namibië. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets aanpassen of wilt u meer tijd doorbrengen in Namibië, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij een uitgebreid reisvoorstel geheel op maat voor u samenstellen samenstellen.

Jorg

Ervaringen van onze klanten

De Jong Intra Vakanties heeft voor ons een onvergetelijke reis door Namibië samengesteld. Na het aanhoren van onze wensen werd er een reis op maat gemaakt die daar volledig op aansloot. Daarnaast kregen we ook adviezen voor excursies en praktische zaken, stuk voor stuk zeer waardevol! Kortom: een reis om nooit meer te vergeten! Mede mogelijk gemaakt door De Jong Intra Vakanties!

Kaart van Namibie

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation

De beste vakanties van dit moment