Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Verre reizen met kinderen

Samen genieten

Lees alles over Met kinderen

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Met kinderen
Goed voorbereid op vakantie

Laat uw kinderen de wereld ontdekken met de Jong Intra Vakanties. Geen land is te ver of u kunt er met uw kinderen een reis naartoe maken! Speciaal samengestelde rondreizen in groepsverband of individueel, wij willen dit graag tot in de puntjes voor u regelen zodat u samen lekker onbezorgd kunt gaan genieten!

Onze adviseurs

Bij onze verre reizen met kinderen staan ontdekken, beleven en ervaren centraal. Ga samen met uw kinderen interessante culturen ontdekken en genieten van een onvergetelijke vakantie! Het team Verre Reizen van de Jong Intra Vakanties heeft jarenlange ervaring in het organiseren van verre reizen met kinderen en niet in de laatste plaats omdat we zelf met onze kinderen op reis gaan. We weten dus als geen ander hoe het is om met het gezin onderweg te zijn in het buitenland. We kennen de spanning van het ontdekken van het onbekende, maar weten ook hoe vermoeiend reizen met (kleine) kinderen kan zijn. Hoe lekker het is om aan het einde van een reisdag even te kunnen relaxen bij het zwembad. We weten ook dat de vakantieperiode een tijd is van samen dingen doen en beleven omdat we daar de rest van het jaar misschien iets te weinig aan toekomen. Daarom kunnen wij u de verre reizen van de Jong Intra Vakanties van harte aanbevelen!

Marianne
Marianne Maatwerk specialist
martine
Martine Maatwerk specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen in Met kinderen

Globetrotters in spé

Wij weten dat er niets mooier is dan de verwondering van het gezicht van uw kind te lezen. Met hun onbevangenheid en nieuwsgierigheid staan kinderen heel open voor het ontdekken van vreemde culturen en laten ze zich niet hinderen doordat ze een vreemde taal niet kennen. Of het nu een rondreis is met een camper door Amerika, een rondreis met privé-chauffeur en gids in Thailand of een groepsrondreis met leeftijdsgenootjes door Zuid-Afrika, wij weten op al onze bestemmingen wel de meest leuke en interessante plekjes te vinden! We hebben een aantal rondreizen speciaal voor families met kinderen samengesteld, waarbij er bij de afstanden rekening is gehouden met het feit dat u met kinderen reist enook bij de keuze voor de overnachtingen is gezorgd voor kindvriendelijke accommodaties. Naast deze speciaal samengestelde verre reizen met kinderen, is ook een groot deel van onze "reguliere" aanbod zeer interessant en geschikt om met kinderen te doen.

Een greep uit ons familiereizen aanbod:

Daarnaast hebben wij op een groot aantal strandbestemmingen schitterende resorts die perfect zijn voor een onbezorgde verre reis met kinderen, zoals bijvoorbeeld het Ramada Bintang Bali Resort op het tropische Bali!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 3 vakanties in Met kinderen

Ervaringen

Familie van Nijnanten Wij wilden tijdens onze rondreis door Zuid-Afrika met ons dochtertje van 5 toch ook op safari. De meeste lodges hanteren een minimum leeftijd van 6 of 8 jaar, maar Charonne van de Jong Intra wist er toch een paar te vinden waar we als familie in ons eigen voertuig met onze eigen ranger op safari mchten. Heel luxe hoor zo'n privé game drive en perfect geregeld want die ranger had de hele ochtend tijd voor ons en overlegde ook continue wat we wilden zien. Zeer de moeite waard dus om een reisorganisatie om advies te vragen, dit hadden we zelf zo niet kunnen regelen.
Lees meer Lees minder
Wilma Janssen Wij hebben een reis op maat laten samenstellen door de Jong Intra, van Kaapstad naar Durban. Overal netjes 3-persoonskamers gereserveerd en daar waar het niet kon altijd kamers naast elkaar met een tussendeur. Voor ons was dat heel belangrijk omdat je toch met je kindje in een vreemd land reist. Goed geregeld, dus je familie vakantie kun je gerust aan de Jong Intra over laten. Volgend jaar gaan we weer een reis met jullie maken, we denken aan Thailand!
Lees meer Lees minder

Met kinderen in beeld

 • Met de familie giraffen kijken
  Met de familie giraffen kijken
 • Florida Fun 4
  Florida Fun 4
 • New Orleans Blues
  New Orleans Blues
 • Stokstaartjes in Kgalagadi Transfrontier Park
  Stokstaartjes in Kgalagadi Transfrontier Park
 • East London
  East London
 • Florida Fun at the beach
  Florida Fun at the beach
 • shutterstock 77627140
  shutterstock 77627140
 • 9
  foto's
  Orang Oetan

Populaire vakanties in Met kinderen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 3 vakanties in Met kinderen
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!