Stel uw droomreis samen

Een reis naar Maleisië is voor velen een droom, maar u wilt buiten de standaardreizen om juist nog net iets meer of anders. Dat kan bij ons, onze afdeling Maatwerk Verre Reizen inventariseert uw wensen, adviseert en stelt samen met u een maatwerk reis Maleisië op. Zij nemen u veel werk uit handen en stellen een reis op maat Maleisië voor u samen en laten uw dromen uitkomen.

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart

Heeft u wensen?

Een verre reis naar Maleisië staat al jaren op uw verlanglijstje. U heeft er al veel over gelezen en gehoord. Maar u kunt niet die groepsreis Maleisië of individuele rondreis Maleisië vinden die bij u past. U wilt een gedeelte van een groepsreis maken in combinatie met een individuele reis, of langer in een stad of natuurpark doorbrengen, er nog een strandvakantie aan vast knopen.

Als u uw wensen kenbaar maakt en de lengte van de door u gewenste vakantie, kunnen wij samen met u een maatwerk reis door Maleisië samenstellen. Onze specialisten kennen de bestemmingen en werken met gerenommeerde en gespecialiseerde agenten ter plaatse zodat zij moeiteloos een reis op maat kunnen samenstellen en advies kunnen geven. U kunt ervan uitgaan dat benodigde auto met of zonder chauffeur/gids, binnenlandse vluchten, meerdaagse- of dagexcursies accommodaties, eventuele andere arrangementen en de heen- en terugreis door onze specialisten, voor u worden geregeld. Of u nu een speciale feestdag wilt bijwonen of op familiebezoek wilt gaan, wij nemen uw wensen graag op in ons aanbod voor een maatwerk reis door Maleisië, zodat u, uw droomreis kunt realiseren.

Voor meer informatie en speciale wensen om uw droomreis te realiseren bekijkt u ons aanbod maatwerk verre reizen.

Onze gasten beoordelen onze maatwerk reisen Maleisië met een

8,0
onze gasten

Bezienswaardigheden

Voor uw maatwerk reis door Maleisië hebben wij enkele tips voor u op een rijtje gezet.

Bako National Park

shutterstock_151232354 Bako National

Op Maleisisch Borneo kunt u onder begeleiding van een Engelssprekende gids het schitterende tropische schiereiland van het Bako National Park bezoeken. Hier groeien oeroude bossen met verschillende eco-systemen, hierdoor is er een grote diversiteit van flora en fauna ontstaan. U kunt er een boottocht maken en een wandeling door deze indrukwekkende jungle.

Borneo

shutterstock_483170

Maleisisch Borneo is één van de plekken op de wereld die u eens gezien moet hebben. Het wordt gezien als één van de rijkste natuurgebieden ter wereld, zowel op het land als onderwater. Als habitat van o.a. de zo herkenbare orang-oetans, neusapen en neushoornvogels is de jungle al net zo imposant. De oorspronkelijke bewoners houden nog altijd vast aan de oude tradities en leven in longhouses. Bij Kuching en in de omgeving van Kota Kinabalu kunt u genieten van een heerlijke strand vakantie.

Kuala Lumpur

Petronas_1737833

Kuala Lupur is de bruisende hoofdstad en zakencentrum van Maleisië. Deze metropool is bovenal een veilige, groene en gezellige stad met vele bezienswaardigheden. Het meest beeld bepalend zijn natuurlijk de imposante Petronas Twin Towers, ooit het hoogste gebouw ter wereld. maar ook het Paleis van de Koning, het oude treinstation, de nationale moskee, Merdekaplein, en het fraaie Sultan Abdul Samad Building zijn de moeite waard om te gaan bekijken.

Langkawi

shutterstock_75942856 Langkawi

Op het eiland Langkawi kunt u heerlijk tot rust komen tijdens uw vakantie. Het eiland is het grootste van de archipel, die uit 104 eilanden bestaat. Hiervan zijn er drie bewoond. Langkawi is voor een belangrijk deel nog bedekt met dichte jungle en omringt door prachtige stranden. Voor de 'bounty' stranden, een glasheldere zee en de beste mogelijkheden voor onderwatersport van de westkust van Maleisië is Langkawi zonder twijfel het ideale vakantieoord en daar komt nog eens bij dat het eiland belastingvrij is.

Malacca

shutterstock_2896558

De "historische stad" Malacca heeft veel leuke bezienswaardigheden om te gaan bekijken. Dit komt o.a. door de vele herinneringen, aan het Portugese, Nederlandse en Engelse verleden, die zo'n 600 jaar terug gaan. Bijvoorbeeld u loopt over de Jonker Street, en op het Dutch Square, in de volksmond het rode plein geheten, staat nog de roodwitte kerk genaamd Christ Church (oorspronkelijk een Nederlands-Hervormde kerk), uit 1750. Weer iets verder staat het vroegere stadhuis van Malacca, genaamd het Stadthuys. Malacca is zeker een bezoek waard.

Onze adviseurs

 • Peter van Wingerden
  Peter

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Maleisië. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Bianca

Ervaringen van onze klanten

Dit land heeft ons in alle opzichten verrast. Wij hebben ons laten leiden door kennissen die er eerder naar toe zijn geweest. Prachtige natuur afgewisseld met een modern land. Wij geven de tip graag door.

Kaart

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation