Dubai exclusief

Als u zichzelf wilt trakteren op een luxe vakantie, ga dan naar Dubai. In dit emiraat vindt u de meest exclusieve hotels en wellness centers waar u zich van top tot teen kunt laten verwennen. Aan zee, op de eilanden voor de kust of in het hoogste gebouw ter wereld, u heeft de keuze uit tal van stijlvolle en prestigieuze hotels die u een onvergetelijke vakantie zullen bezorgen. U kunt zich op het vliegveld laten ophalen door een limousine, dineren in elegantie in toprestaurants of een helicoptervlucht maken boven de Palmeilanden. Onze reisspecialisten helpen u graag verder met het verwezenlijken van uw luxe droomreis naar Dubai.

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart
Direct boeken

Reisaanbod

Ons programma biedt prive-reizen naar Dubai waarbij u kunt kiezen uit luxe accommodaties. Uiteraard zijn deze hotels voorzien van uitmuntende faciliteiten zoals meerdere restaurants, zwembad, en meestal ook een spa.

Onze gasten beoordelen onze reizen naar Dubai gemiddeld met een

8
onze gasten

Bezienswaardigheden

Dubai is een fascinerend land met vele contrasten. De volgende bezienswaardigheden geven u een goed beeld van wat er in dit land te doen is.

Bastakiya

Dubai Bastakiya

De Bastakiya zijn oude gebouwen die in 1900 langs de Creek gebouwd zijn. De gebouwen zijn inmiddels gerestaureerd en geven een goed beeld van het oude Dubai. De wanden van deze historische en toch wel bijzondere gebouwen, zijn van koraal die bedekt zijn met zandpleister. Veelal restaurantjes, musea, en winkeltjes zijn hier gevestigd.

Burj Al Arab

Dubai Burj Al Arab

Dit beroemde hotel is gebouwd in de vorm van een zeilschip. Het is mogelijk om rondgeleid te worden in dit bijzondere hotel. Het gebouw is ruim 320 meter hoog en is zeker één van de meest luxe hotels van de wereld.

Burj Khalifa

Burj Dubai

Dit is het hoogste gebouw (828 meter) van de wereld. Bij de bouw was de naam 'Burj Dubai' echter voor de opening werd de naam nog snel veranderd in 'Burj Khalifa'. Naast kantoorruimte en appartementen is er ook een hotel gevestigd in de toren. U heeft vanaf het observatiedek op de 124e verdieping een geweldig uitzicht over Dubai en ver daarbuiten bij helder weer! U dient er rekening mee te houden dat u toegangskaarten altijd vantevoren dient te reserveren omdat er slechts een beperkt aantal mensen tegelijkertijd toegang krijgt op tot het observatiedek!

Jumeirah Moskee

Dubai Jumeirah moskee

De Jumeirah Moskee is de grootste en ook zeker de mooiste moskee van Dubai. Deze moskee geeft een goed voorbeeld van de moderne islamitische architectuur.

Onze adviseurs

 • Albert
  Albert
 • Liejana van Belle
  Liejana
 • Shirley
  Shirley

Een hotel en bezienswaardigheid op zich is de Burj Al Arab. Dit bijzondere gebouw in de vorm van een zeil van een Arabisch schip is één van de duurste hotels ter wereld. Het wordt wel als een 7 sterren hotel geclassificeerd. U komt er niet zo maar binnen maar gasten van de Burj Al Arab kunnen zich onder meer vergapen aan een enorm diepzeeaquarium. In het imponerende atrium is veel 24 karaats goud en marmer verwerkt. Alle kamers van het hotel zijn suites waarvan de kleinste beginnen bij zo'n 170m². De Sky View Bar bevindt zich 200 meter boven zeeniveau en biedt een fantastisch uitzicht.

Stephan

Ervaringen van onze klanten

Wij hebben een prachtige reis naar Dubai gemaakt. We gingen voor ons 25-jarig huwelijk en alles was echt helemaal TOP geregeld; vanaf het moment dat we aankwamen hadden we het gevoel dat we in de watten werden gelegd. Het hotel was perfect en als verrassing hadden de kinderen nog een de excursie door Dubai geregeld met een geweldige Nederlandssprekende gids. Deze dame had hiervoor in Jordanië gewoond en kon prachtige verhalen vertellen!

We hadden 5 nachten geboekt in het InterContinental Dubai Festival City, echt een heel fijn hotel. Heerlijk genoten van het buitenzwembad en het wellnesscenter, prachtige kamer voorzien van alle gemakken.

Kaart

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation

De beste vakanties van dit moment