Adembenemend

Een camperreis door Canada maakt u waarschijnlijk eens in uw leven. Een goed reisplan maken is een noodzakelijke voorbereiding en is heel belangrijk om uw droomreis te laten slagen. U heeft een zeer ruime keuze uit campers die van alle gemakken voorzien zijn. Een camperreis door Canada is adembenemend, en perfect als u avontuurlijk bent aangelegd en graag zelf achter het stuur zit.

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart

Veel vrijheid

Canada leent zich uitstekend voor een vakantie per camper, het wegennet is goed zodat u ook met de grootse campers hier prima uit de voeten kunt. Op campings, kampeerplaatsen, maar ook in veel Nationale Parken is men voorbereid op de komst van campers. Uw camperreis door Canada kunt u of zelf samenstellen of een keuze maken uit ons aanbod.

Voor meer informatie over de mogelijkheden is een goede voorbereiding en een reisplan nodig. Onze verre reizen specialisten kunnen u informeren waar u allemaal rekening mee moet houden. Wat u vooraf moet regelen en wat u mee moet nemen. Wij geven u veel informatie en tips. Als u uw wensen heeft doorgesproken en afgestemd gaan wij voor u alle zaken regelen zoals uw vlucht, eventuele hotelovernachtingen en natuurlijk de camperhuur. Indien gewenst kunnen wij ook uw eventuele excursies en andere toegangskaarten reserveren.

Als u geland bent, weet u dat u een onbezorgde, en geheel op uw wens afgestemde reis tegemoet gaat in Canada. Camperhuur is de manier om dit op 2 na grootste land ter wereld te ontdekken. Highlights als de Niagara Falls, Banff National Park, de Rocky Mountains, Jasper National Park, Wells Gray Provincial Park, maar ook steden als Vancouver, Ottawa, Toronto en Québec City zijn zeer de moeite waard.

Onze gasten beoordelen onze Canada camperhuur reizen met een

9
onze gasten

Bezienswaardigheden

Als u een camperreis Canada boekt dan hebben wij voor u enkele bijzonderheden op een rijtje gezet.

Banff National Park

Banff NP

Is het eerste nationale park van Canada, wat vele kilometers aan bossen, gletsers en bergen beslaat. In het park vindt u vele wandelroutes en deze bieden een goede manier om het park te bekijken. In het park ziet u sprankelende gletsjers, de Bow-waterval, de Tunnel Mountain, en niet te vergeten het helderblauwe bergmeer Lake Lousie. Naast de prachtige natuur heeft u ook de kans wilde dieren zoals, elanden of wolven, te zien.

Jasper National Park

Alberta_11

Dit park grenst aan het Banff National Park, en ligt ook in de Rocky Mountains. Het centrum van het Jasper National Park doet denkern aan de pionierstijd. Een van de mooiste canyons is de Maligne Canyon. Het beste beeld van de canyon krijgt u als een een wandeling door de canyon maakt. Ook staat het Jasper National Park bekend om het vele wild. Met name beren gedijen hier goed, vandaar dat de toeristen hier met vele bordjes op worden geattendeerd.

Montreal

shutterstock_140375785 skyline MOntreal

Montreal is de grootste stad van de Quebec en na Toronto de grootste stad van Canada, verder is het ook een belangrijk internationaal centrum voor handel, industrie, financiën en cultuur. Het centrum van Montreal bestaat grotendeels uit wolkenkrabbers en een grote “ondergrondse stad”. De Franse invloeden zijn volop aanwezig, het meest tastbare bewijs is de Notre Dame Kathedraal. Een bezoek aan de stad is een unieke ervaring.

Niagara Falls

Niagara Falls

De Niagara-watervallen (Engels: Niagara Falls, Frans: Chutes Niagara) behoren tot de grootste en bekendste watervallen ter wereld. De waterval bestaat uit drie delen: de Horseshoe Falls, de American Falls en de Bridal Veil Falls. Ze liggen op de grens tussen de Verenigde Staten en Canada tussen de gelijknamige steden Niagara Falls in de Amerikaanse staat New York en Niagara Falls in de Canadese provincie Ontario. De steden zijn verbonden door de Rainbow Bridge, een brug over de rivier de Niagara.

Ottawa

CAN_Ottawa

Ottawa is de hoofdstad van Canada,en heeft het imago van een Noord Amerikaanse stad met Europese Flair. De stad wordt gekenmerkt door statige gebouwen, nationale schatten en topmusea. De prachtige parlementsgebouwen en het Rideau kanaal dat in de winter verandert in de langste schaatsbaan ter wereld zijn een bezoek meer dan waard. De monumenten, musea en theaters geven de bruisende metropool een bepaalde charme.

Onze adviseurs

 • Mariëlle
  Mariëlle
 • martine
  Martine
 • Wilfried Canada kano
  Wilfried

Canada is een camperbestemming bij uitstek. De mogelijkheden zijn enorm en ter plaatste heeft u ruimschoots de keuze uit verschillende campings, van eenvoudig tot luxe, maar allemaal op mooie locaties. Vrijwel alle wegen en parkeerplaatsen zijn aangepast voor campers, dus u kunt ook bijna overal terrecht en van alles genieten!

Wilfried

Ervaringen van onze klanten

Wij zijn enorme natuurliefhebbers en houden van kamperen. Daarom hebben we dit jaar voor onze vakantie gekozen voor een reis per camper door het machtige West-Canada. De Grote Oceaan, de enorme oude gebergtes, de oerbossen, de rust, de beren, walvissen, wolven en elanden ... in 1 woord geweldig! We hebben er geen spijt van, volgende keer weer, maar dan naar Oost-Canada!

Na eerst een paar groepsrondreizen door Canada gemaakt te hebben, nu dan eindelijk een reis gemaakt geheel naar eigen inzicht en wens en helemaal in ons eigen tempo, want we reisden per comfortabele camper. De verre reizen specialisten van de Jong Intra Vakanties hebben ons daarbij prima geholpen. Zij hebben ons van vele tips voorzien en onderweg konden we daardoor eenvoudig bepalen waar we zouden gaan overnachten en ook hoe lang we ergens zouden blijven. We hebben weer een geweldige ervaring in dit prachtige grote land!

Kaart

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation