Indrukwekkende reis

Een camperreis door Amerika is perfect als u avontuurlijk bent aangelegd en graag op uw eigen tempo het land wilt verkennen. U kunt stoppen waar u wilt en genieten van de indrukwekkende natuur en mooie steden. Met een goed reisplan en dito voorbereiding wordt uw camperreis door Amerika een echte droomreis.

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart

Weergaloos

Met een camper door Amerika is voor velen de ultieme “way of travel” en een lang gekoesterde droom. Iedereen heeft er wel een voorstel­ling bij; rijdend door indrukwekkende natuurparken of zittend in een stoeltje, midden in de natuur, voor uw huis op wielen met een prachtige steak op de barbecue en een koud glas drinken binnen handbereik. Dat is pas echt genieten! Wandelen door de immense Grand Canyon, zwemmen in Lake Powell, heer­lijk eten en een gokje wagen in Las Vegas of op de fiets door Yosemite. Wanneer en waar u stopt, u bepaalt het allemaal zelf, u heeft tenslotte de tijd aan u zelf!

Wij willen u graag helpen om van uw reis een onvergetelijke reis te maken. Onze verre reizen specialisten hebben de kennis en kunnen u informeren waar u allemaal rekening mee moet houden, wat u vooraf moet regelen, wat u mee moet nemen, zij geven u veel informatie en tips.  Als u uw wensen heeft doorgesproken en afgestemd gaan wij voor u alle zaken regelen, uw vlucht, eventuele hotelovernachtingen, en natuurlijk de door u gewenste camper reserveren.

Ontelbare ervaringen wachten op u, van prachtige kustroutes en bergketens, tot vlakke woestijen en ravijnen. De bruisende grote steden in combinatie met de charmes van de kleine dorpen. Tijdens uw camperreis door Amerika is het bijna niet mogelijk om alles in één keer te ontdekken. Voor hetgeen u niet gezien heeft gaat u zeker nog een keer terug.

Onze gasten beoordelen onze camperreis Amerika met een:

8,8
onze gasten

Bezienswaardigheden

Voor uw camperreis door Amerika hebben wij enkele bezienswaardigheden voor u op een rijtje gezet.

Grand Canyon National Park

Grand Canyon_02

Het Grand Canyon National Park was een van de eerste nationale parken in de Verenigde Staten. Overweldigend, dat is het park in ëén woord. Een rit langs de diverse uitzichtpunten geeft u iedere keer een andere indruk van het park en laat u zien hoe immens het park is. Er wordt de mogelijkheid geboden een rondvlucht te boeken en u vanuit de lucht te vergapen aan de schoonheid van dit wereldwonder.

New York

NYC Skyline + Statue of Liberty

New York City (officieel The City of New York) is de grootste stad van de Verenigde Staten van Amerika en is gelegen in de staat New York. Samengebundeld op het kleine eiland Manhatten, symboliseren de wolkenkrabbers de dynamiek en onbegrensde mogelijkheden die de stad te bieden heeft. Om de stad te ontdekken en zien dan heeft u waarschijnlijk aan uw vakantie niet genoeg. Vanaf het Empire State Building heeft u een perfect zicht op de skyline van deze stad.

Niagara Falls

niagara falls

De Niagara Falls zijn waarschijnlijk de bekendste watervallen ter wereld en zullen een grote indruk op u maken. Ze liggen op de grens tussen de Verenigde Staten en Canada tussen de gelijknamige steden Niagara Falls in de Amerikaanse staat New York en Niagara Falls in de Canadese provincie Ontario. De steden zijn verbonden door de Rainbow Bridge, een brug over de rivier de Niagara. Als u het aandurft kunt u met een boottcht erg dichtbij de watervallen komen. Indrukwekkend!

Pretparken Orlando Florida

Orlando Universal Studios

Orlando in Florida staat naast “zon, zee en strand “ ook bekend om zijn pretparken, die vermaak aan jong en oud bieden. De grootste en populairste die u zou kunnen bezoeken tijden een camperreis door Amerika zijn o.a.: Disney World, Universal Studio’s Florida, Sea World Orlando, Legoland en Kennedy Space Center. Keus genoeg!

Yellowstone National Park

Yellowstone NP

Het Yellowstone National Park is niet alleen het eerste nationaal park in de Verenigde Staten, maar zelfs in de wereld. Een bezoek aan het oudste nationale park mag tijdens uw reis door de Rocky Mountains absoluut niet ontbreken. Het park kenmerkt zich door een wonderlijk landschap met prachtig natuurschoon en mag zich verheugen op de beroemdste geiser ter wereld. De Old Faithful. ook de verscheidenheid aan wilde dieren is ernorm.  

Onze adviseurs

 • Irene Berkhout
  Irene
 • Marianne
  Marianne
 • Wilfried Canada kano
  Wilfried

Amerika is een camperbestemming bij uitstek. De mogelijkheden zijn enorm en ter plaatste heeft u ruimschoots de keuze uit verschillende campings, van eenvoudig tot luxe, maar allemaal op mooie locaties. Vrijwel alle wegen en parkeerplaatsen zijn aangepast voor campers, dus u kunt ook bijna overal terrecht en van alles genieten!

Wilfried

Ervaringen van onze klanten

Na eerst een paar groepsrondreizen door Amerika gemaakt te hebben, nu dan eindelijk een reis gemaakt geheel naar eigen inzicht en wens en helemaal in ons eigen tempo, want we reisden per comfortabele camper. De verre reizen specialisten van de Jong Intra Vakanties hebben ons daarbij prima geholpen. Zij hebben ons van vele tips voorzien en onderweg konden we daardoor eenvoudig bepalen waar we zouden gaan overnachten en ook hoe lang we ergens zouden blijven. We hebben weer een geweldige ervaring in dit prachtige grote land!

Wij zijn enorme natuurliefhebbers en houden van kamperen. Daarom hebben we dit jaar voor onze vakantie gekozen voor een reis per camper door het uitgetrekte zuidwesten van Amerika. De Grand Canyon, Monument Valley, Death Valley, Yosemite, Zion, Bryce, Arches ... in 1 woord geweldig en natuurlijk Los Angeles, Las Vegas en San Francisco! We hebben enorm genoten en gaan een volgende keer weer, maar dan naar het zuidoosten van Amerika voor de swingende muziek en het heerlijke eten!

Kaart

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation