Wintersfeerreizen

Ga mee op een wintersfeerreis van de Jong Intra Vakanties 

Diverse landschappen zijn in de winter vaak bedolven onder een prachtige deken van spierwitte sneeuwvlokken; samen met een heldere sterrenhemel geeft dit een betoverend aanzicht. Geniet van een wandeling door het imponerende berglandschap in Oostenrijk en Zwitserland of verwonder u in volledige stilte van het adembenemende Noorderlicht dat u kunt aanschouwen in Noorwegen, IJsland of Lapland. Laat u betoveren door diverse winterwonderen tijdens één van de busreizen naar onze geliefde wintersfeerbestemmingen. 

 

Kiest u voor een weekendje weg in ons eigen land. Bezoek het mooie Friesland of verblijf in de heuvels van Zuid-Limburg. Geniet van al het moois dat onze wintersfeerreizen in Nederland te bieden hebben.

Of gaat u liever de grens over? Dan kunt u kiezen uit het mooie Zwarte Woud in Duitsland. Ontdek het mooie Alpenlandschap van het Oostenrijkse Tirol, of geniet tijdens een unieke treinrit door de Zwitserse Alpen van dit mooie land in de wintersferen. 

Wilt u het winterwonderland van het noorden te ontdekken, bekijk onze wintersfeerreis naar Noorwegen!

Extra comfort: De wintersfeerreizen naar Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Noorwegen worden uitgevoerd met onze Luxury Class touringcars. 

   

Boeken en reizen met de zekerheden van de Jong Intra Vakanties

Onze inkopers hebben uw hotel gereserveerd, de touringcars staan voor u klaar, de vluchten zijn geboekt en de chauffeurs en reisleiders hebben de reis uitstekend voorbereid.

Toch kunnen we ons voorstellen dat u nog meer zekerheden wilt hebben voor uw reis in 2022. Daarom hebben we de volgende zekerheden opgesteld:

ZEKERHEID OVER UW BETALING

• Alle betalingen zijn te allen tijde gedekt door de SGR.
• Geld-terug-garantie: Indien uw reis als gevolg van COVID-19 of onvoldoende deelname geannuleerd wordt, betalen wij het reeds voldane bedrag binnen 14 dagen terug.

GRATIS OMBOEKSERVICE
Het kan zo zijn dat de adviezen vanuit het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor uw vakantiebestemming veranderen. Of misschien voelt u zich toch prettiger bij een andere bestemming dan u in eerste instantie geboekt heeft. Daarom kunt u bij de Jong Intra Vakanties uw busreizen tot 4 weken voor vertrek gratis omboeken.

ZEKERHEID TIJDENS UW REIS
Ook vlak voor u vertrekt of wanneer u al op uw vakantiebestemming bent, houden wij u op de hoogte van relevante ontwikkelingen omtrent het COVID-19. Natuurlijk staan wij u bij met advies en raad wanneer dat nodig of gewenst is. Is er door COVID-19 noodzaak om tijdens uw vakantie terug te keren naar Nederland, dan zullen wij u alle hulp en bijstand verlenen. Uw chauffeur en/of reisleider en ons team in Ridderkerk staat u bij in geval van nood.
  • 50 jaar ervaring
    Al 50 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
  • Altijd bereikbaar
    Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
  • Veilig op vakantie
    ANVR SGR SGRZ KTB Calamiteitenfonds