Tropisch Zuid-Thailand 13-daagse privé rondreis - met chauffeur & gids / 14-daagse privé rondreis - met chauffeur & gids, inclusief vliegreis

 • Railay Beach, Krabi
 • Skyline van Bangkok
 • Royal Grand Palace
 • Bangkok
 • Drijvende markt
 • 10 foto's
 • Fly drives
 • Rondreizen
 • Verre reizen
 • Ontdek het prachtige natuurschoon van het tropische Zuiden!

Een zeer bijzondere rondreis voor liefhebbers van natuurschoon en voor hen die meer uit hun vakantie willen halen dan alleen luieren op het strand. Na uw verblijf in Bangkok, waar u o.a. een stadstour en een leuke fietstocht maakt, reist u naar Cha-Am en het indrukwekkende Khao Sam Roi Yod National Park. Vervolgens reist u langs uitgestrekte palm- en rubberplantages naar het eveneens aan de Golf v

Vervoersmogelijkheden
13-daags programma
 1. Dag 1: Bangkok
 2. Dag 2: Bangkok - stadstour (ca. 60 km)
 3. Volledig 13 daags programma

Over Tropisch Zuid-Thailand

Intro

Een zeer bijzondere rondreis voor liefhebbers van natuurschoon en voor hen die meer uit hun vakantie willen halen dan alleen luieren op het strand. Na uw verblijf in Bangkok, waar u o.a. een stadstour en een leuke fietstocht maakt, reist u naar Cha-Am en het indrukwekkende Khao Sam Roi Yod National Park. Vervolgens reist u langs uitgestrekte palm- en rubberplantages naar het eveneens aan de Golf van Thailand gelegen Chumphon. U doorkruist het schiereiland en verblijft te midden van de tropische regenwouden en kalksteenformaties van het Khao Sok National Park. U maakt een kanotocht over de rivier door de jungle en een schitterende boottocht over het mooiste meer van Zuidoost-Azië. Uw reis eindigt in de steeds populairder wordende badplaats Krabi, omringd door ongekend mooie natuurschoon. Hier kunt u heerlijk genieten van zon, strand en zee.

Inbegrepen highlights

Bangkok: Wat Pho, Tempel van de Dageraad, Klongtour en Fietstour
Cha-Am
Khao Sam Roi Rod National Park
Mangrove tocht per vissersbootje
Golf van Thailand
Chumpon
Kanotocht op de Klong Sok rivier
Khao Sok National Park
Dagtocht inclusief lunch op het Rajaphrapha meer
Krabi: strand van Ao Nang


Verblijf

Accommodatie

 


Dagprogramma

Activiteiten kunnen van dag wisselen op basis van beschikbaarheid.

Dagprogramma eigen vervoer

 1. Dag 1: Bangkok

  U bent op eigen gelegenheid naar Bangkok gereisd. Na aankomst wordt u hartelijk verwelkomd door uw gids en volgt de transfer naar het centraal gelegen hotel, waar u 3 nachten verblijft.

 2. Dag 2: Bangkok - stadstour (ca. 60 km)

  U gaat vandaag Bangkok ontdekken. Met de ‘Skytrain’, dé manier om comfortabel en snel door Bangkok te reizen, gaat u samen met de gids richting de Chao Phraya rivier. Hier vaart u per riviertaxi naar de oude binnenstad waar u een wandeling maakt over de Pak Klong Talad, de kleurrijke en grootste bloemen-, groente- en fruitmarkt van Bangkok. Na een bezoek aan de Wat Pho, het grootste en oudste tempelcomplex van Bangkok met de enorme rustende Boeddha, maakt u een verfrissende tocht over de brede Chao Phraya rivier en door de kanalen van de stad. U bezoekt de indrukwekkende aan de rivieroever gelegen Wat Arun en passeert o.a. het Grand Palace en het Museum van de Koninklijke Sloepen. Aansluitend wordt u teruggebracht naar het hotel of u blijft in de stad om zelf op verkenning te gaan. 3. Dag 3: Bangkok

  Dag ter vrije besteding. Bangkok heeft ongelooflijk veel te bieden en het zal geen probleem zijn deze dag in te vullen. U kunt ter plaatse ook interessante optionele excursies buiten Bangkok reserveren, zoals een bezoek aan de best bewaard gebleven Drijvende Markt van het land gecombineerd met de bezienswaardigheden in Kanchanaburi en de River Kwai of een bezoek aan het Bang Pa-In zomerpaleis en het werelderfgoed Ayutthaya.

Dagprogramma met vlucht

 1. Dag 1: Amsterdam - Bangkok

  U vliegt vandaag vanuit Amsterdam naar Bangkok. Er zijn tevens mogelijkheden om vanuit Düsseldorf of Brussel met overstap te vliegen. Informeer naar de mogelijkheden.

 2. Dag 2: Bangkok

  Na aankomst wordt u hartelijk verwelkomd door uw gids en volgt de transfer naar het centraal gelegen hotel, waar u 3 nachten verblijft.

 3. Dag 3: Bangkok - stadstour (ca. 60 km)

  U gaat vandaag Bangkok ontdekken. Met de ‘Skytrain’, dé manier om comfortabel en snel door Bangkok te reizen, gaat u samen met de gids richting de Chao Phraya rivier. Hier vaart u per riviertaxi naar de oude binnenstad waar u een wandeling maakt over de Pak Klong Talad, de kleurrijke en grootste bloemen-, groente- en fruitmarkt van Bangkok. Na een bezoek aan de Wat Pho, het grootste en oudste tempelcomplex van Bangkok met de enorme rustende Boeddha, maakt u een verfrissende tocht over de brede Chao Phraya rivier en door de kanalen van de stad. U bezoekt de indrukwekkende aan de rivieroever gelegen Wat Arun en passeert o.a. het Grand Palace en het Museum van de Koninklijke Sloepen. Aansluitend wordt u teruggebracht naar het hotel of u blijft in de stad om zelf op verkenning te gaan.


Additionele informatie

Wij bieden u de mogelijkheid om uw reis te verlengen met een individuele strandvakantie in het zuiden van Thailand op Koh Samui, Phuket, Khao Lak of Krabi. Bekijk de vele mogelijkheden in deze brochure en op onze website of neem contact op met uw ANVR reisadviseur.


Wat is inbegrepen / niet inbegrepen

Inbegrepen
 • 12 overnachtingen
 • 12 x ontbijt, 3 x lunch (dag 5, 6 en 7) en 2 x diner (dag 6 en 7)
 • Alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden (tenzij anders vermeld)
 • Vervoer per comfortabele airconditioned auto of minivan met deskundige chauffeur
 • Begeleiding tijdens de reis door deskundige Engelssprekend lokale gids (dag 1 t/m 7)
 • Gratis reisgids naar keuze t.w.v. €28,95 inclusief verzendkosten
Niet inbegrepen
 • Intercontinentale en (eventuele) binnenlandse vluchten inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag
 • facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden
 • fooien en uitgaven van persoonlijke aard


Praktische informatie


Nog meer informatie over uw vakantie

Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming of het vakantiethema van uw keuze? U leest er alles over op onze handige informatiepagina's vol met praktische informatie en leuke tips voor een onvergetelijke vakantie met de Jong Intra Vakanties.

Lees meer over uw vakantieland

Lees meer over uw vakantiethema


Anderen bekeken ook