Beleef Klassiek Thailand 14-daagse privé rondreis - met chauffeur & gids / 15-daagse privé rondreis - met chauffeur & gids, inclusief vliegreis

 • Grand Palace Bangkok
 • River Kwai
 • Bangkok Treinmarkt
 • Ayutthaya
 • Sukhothai
 • 8 foto's
 • Fly drives
 • Rondreizen
 • Verre reizen
 • Prijstip
 • Veel inclusief

Tijdens deze schitterende en scherp geprijsde rondreis ziet en beleeft u de klassieke hoogtepunten van Thailand met een perfecte combinatie van steden, cultuur, natuur en strand. Wij brengen u naar Bangkok, de River Kwai, de oude Thaise hoofdsteden Ayutthaya en Sukhothai, Chiang Rai, de Gouden Driehoek en de ‘Roos van het Noorden’ Chiang Mai. Per airconditioned slaaptrein reist u terug naar Bangko

Vervoersmogelijkheden
14-daags programma
 1. Dag 1: Bangkok (ca. 40 km)
 2. Dag 2: Bangkok - stadstour
 3. Volledig 14 daags programma

Over Beleef Klassiek Thailand

Intro

Tijdens deze schitterende en scherp geprijsde rondreis ziet en beleeft u de klassieke hoogtepunten van Thailand met een perfecte combinatie van steden, cultuur, natuur en strand. Wij brengen u naar Bangkok, de River Kwai, de oude Thaise hoofdsteden Ayutthaya en Sukhothai, Chiang Rai, de Gouden Driehoek en de ‘Roos van het Noorden’ Chiang Mai. Per airconditioned slaaptrein reist u terug naar Bangkok. U kiest zelf in welke badplaats u deze mooie reis wilt afsluiten. Kiest u voor het rustige Cha-Am of Hua Hin of het levendige Pattaya of Jomtien? Vanuit Bangkok brengt onze chauffeur u naar het mooie strand en de diepblauwe zee van uw keuze!

Inbegrepen highlights

- Bangkok: Grand Palace en klongtour
- Treinmarkt en Drijvende markt
- River Kwai: Brug en treinrit Birmaspoorlijn
- Ayutthaya Historical Park
- Fietstocht Unesco Werelderfgoed Sukhothai
- Phrae: Phae Muang Phi aardzuilen
- Phayao: Phayao meer
- Chiang Rai: Doi Tung gebergte, Mae Fah Luang Botanical Gardens, Akha bergdorp
- Gouden Driehoek: Mekong rivier en House of Opium
- Chiang Mai: Bergtempel Doi Suthep
- Strand: Cha-Am, Hua Hin, Pattaya of Jomtien

Let op:
Treinkaartjes nachttrein Chiang Mai - Bangkok kunnen pas 30 dagen van tevoren ingekocht worden en het kan voorkomen dat de door u gewenste route en klasse niet meer voorradig is (systeemtechnisch zetten we de boeking op akkoord onder voorbehoud van het treintraject). In dit geval nemen wij uiterlijk 21 dagen voor aanvang van de treinreis contact met u op. De eventuele meerprijs of prijsvermindering zal met u verrekend worden.


Verblijf


Dagprogramma

Activiteiten kunnen van dag wisselen op basis van beschikbaarheid.

Dagprogramma eigen vervoer

 1. Dag 1: Bangkok (ca. 40 km)
  U bent op eigen gelegenheid naar Bangkok gereisd. Na aankomst op de luchthaven van Bangkok wordt u hartelijk verwelkomd door uw gids en volgt de transfer naar het centraal gelegen hotel. U verblijft 3 nachten in het Maitria Bangkok Sukhumvit 18 Hotel of gelijkwaardig.
 2. Dag 2: Bangkok - stadstour
  Na een uitgebreid ontbijt rijdt u naar de oude binnenstad. U bezoekt hier het schitterende Grand Palace en de Tempel van de Smaragden Boeddha. De pracht en praal van het enorme complex is oogverblindend. Vervolgens gaat u aan boord van een longtailboot voor een verfrissende boottocht over de brede ‘River of Kings’ die dwars door Bangkok loopt en door de smalle ‘klongs’ van het stadsdeel Thonburi. De middag is ter vrije besteding.
 3. Dag 3: Bangkok
  Dag ter vrije besteding. Bangkok heeft ongelooflijk veel te bieden en het zal dan ook geen probleem zijn om invulling aan deze dag te geven in te vullen. Optioneel kunt u een mooie fietsexcursie boeken door het authentieke Chinatown en Thonburi of door het ‘groenste’ deel van de stad.

Dagprogramma met vlucht

 1. Dag 1: Amsterdam - Bangkok
  U vliegt vandaag vanuit Amsterdam naar Bangkok. Er zijn tevens mogelijkheden om vanuit Düsseldorf of Brussel met overstap te vliegen. Informeer naar de mogelijkheden.
 2. Dag 2: Bangkok (ca. 40 km)
  Na aankomst op de luchthaven van Bangkok wordt u hartelijk verwelkomd door uw gids en volgt de transfer naar het centraal gelegen hotel. U verblijft 3 nachten in het Maitria Bangkok Sukhumvit 18 Hotel of gelijkwaardig.
 3. Dag 3: Bangkok - stadstour
  Na een uitgebreid ontbijt rijdt u naar de oude binnenstad. U bezoekt hier het schitterende Grand Palace en de Tempel van de Smaragden Boeddha. De pracht en praal van het enorme complex is oogverblindend. Vervolgens gaat u aan boord van een longtailboot voor een verfrissende boottocht over de brede ‘River of Kings’ die dwars door Bangkok loopt en door de smalle ‘klongs’ van het stadsdeel Thonburi. De middag is ter vrije besteding.

Wat is inbegrepen / niet inbegrepen

Inbegrepen
 • 13 overnachtingen (inclusief 1x nachtrein)
 • 12 x ontbijt, 5 x lunch (dag 4 t/m 8)
 • Alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden
 • Vervoer per comfortabele airconditioned auto of minivan met deskundige chauffeur
 • Begeleiding tijdens programma door deskundige Engelssprekende lokale gids (dag 1,2 en 4 t/m 8)
 • Gratis reisgids naar keuze t.w.v. €28,95 inclusief verzendkosten
Niet inbegrepen
 • Intercontinentale en (eventuele) binnenlandse vluchten inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag
 • facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden
 • fooien en uitgaven van persoonlijke aard


Praktische informatie


Nog meer informatie over uw vakantie

Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming of het vakantiethema van uw keuze? U leest er alles over op onze handige informatiepagina's vol met praktische informatie en leuke tips voor een onvergetelijke vakantie met de Jong Intra Vakanties.

Lees meer over uw vakantieland

Lees meer over uw vakantiethema


Anderen bekeken ook