Paasreizen

Ga mee op een Paasreis van de Jong Intra Vakanties 

Heerlijk een paar dagen er tussenuit met de Pasen? Of zelfs al wat langer op reis in het voorjaar van 2022? Dat kan met onze speciale Paasreizen!

Kiest u voor één van de mooie reizen in ons eigen land? Bezoek het mooie Friesland, de provincie Groningen met zijn gelijknamige hoofdstad of verblijf in de heuvels van Zuid-Limburg. Geniet van al het moois dat onze Paasreizen in Nederland te bieden hebben.

Of gaat u liever de grens over naar onze oosterburen? Dan kunt u kiezen uit de Duitse hoofdstad Berlijn, een reis langs de Moezel of de Rijn of het mooie Zwarte Woud. Pasen in Duitsland minstens zo gezellig als de Kerstdagen bij ons. Het is een tijd van samen zijn, gezellig eten en een paar dagen vrij om erop te trekken.

Een andere mooie combinatie van landen maakt u met onze Paasreis vanuit Mulhouse. Zwitserland, Frankrijk en Duitsland in één prachtige Paasreis!

De Alpenlanden zijn altijd mooi, maar genieten is het pas echt met onze prachtige Paasreizen door Oostenrijk of Zwitserland. Ontdek de Oostenrijkse Bundesländer Tirol of Karinthië, of geniet tijdens een unieke treinrit door de Zwitserse Alpen tijdens een Paasreis in dit mooie land.

Extra comfort: De Paasreis vanuit Mulhouse en de reizen naar Oostenrijk en Zwitserland worden uitgevoerd met onze Luxury Class touringscars.

 

Boeken en reizen met de zekerheden van de Jong Intra Vakanties

Onze inkopers hebben uw hotel gereserveerd, de touringcars staan voor u klaar, de vluchten zijn geboekt en de chauffeurs en reisleiders hebben de reis uitstekend voorbereid.

Toch kunnen we ons voorstellen dat u nog meer zekerheden wilt hebben voor uw reis in 2022. Daarom hebben we de volgende zekerheden opgesteld:

ZEKERHEID OVER UW BETALING

• Alle betalingen zijn te allen tijde gedekt door de SGR.
• Geld-terug-garantie: Indien uw reis als gevolg van COVID-19 of onvoldoende deelname geannuleerd wordt, betalen wij het reeds voldane bedrag binnen 14 dagen terug.

GRATIS OMBOEKSERVICE
Het kan zo zijn dat de adviezen vanuit het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor uw vakantiebestemming veranderen. Of misschien voelt u zich toch prettiger bij een andere bestemming dan u in eerste instantie geboekt heeft. Daarom kunt u bij de Jong Intra Vakanties uw busreizen tot 4 weken voor vertrek gratis omboeken.

ZEKERHEID TIJDENS UW REIS
Ook vlak voor u vertrekt of wanneer u al op uw vakantiebestemming bent, houden wij u op de hoogte van relevante ontwikkelingen omtrent het COVID-19. Natuurlijk staan wij u bij met advies en raad wanneer dat nodig of gewenst is. Is er door COVID-19 noodzaak om tijdens uw vakantie terug te keren naar Nederland, dan zullen wij u alle hulp en bijstand verlenen. Uw chauffeur en/of reisleider en ons team in Ridderkerk staat u bij in geval van nood.
  • 50 jaar ervaring
    Al 50 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
  • Altijd bereikbaar
    Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
  • Veilig op vakantie
    ANVR SGR SGRZ KTB Calamiteitenfonds