Puur Nederland 7-daagse riviercruise met mps Rembrandt van Rijn

 • Amsterdam
 • Deventer
 • Sneek
 • Puur Nederland
 • Hoorn
 • 23 foto's
 • Riviercruises
 • Rondreizen
 • Cruise per mps Rembrandt van Rijn
 • Inclusief High-Tea
 • Geniet van al het moois wat Nederland te bieden heeft
 • Volpension

Groepsgrootte min. 75 en max 119 deelnemers

Van onze hoofdstad in het westen tot de Hanzesteden in het oosten, Nederland heeft zoveel moois te bieden. Gezellige winkelstraatjes, eeuwenoude panden en statige monumenten. En natuurlijk geen toepasselijker schip om al dat moois mee te bekijken dan de Rembrandt van Rijn!

Vervoersmogelijkheden
7-daags programma
 1. Dag 1: Arnhem - Amsterdam
 2. Dag 2: Amsterdam - Hoorn
 3. Volledig 7 daags programma

Over Puur Nederland

Intro

Van onze hoofdstad in het westen tot de Hanzesteden in het oosten, Nederland
heeft zoveel moois te bieden. Gezellige winkelstraatjes, eeuwenoude
panden en statige monumenten. En natuurlijk geen toepasselijker
schip om al dat moois mee te bekijken dan de Rembrandt van Rijn!

mps Rembrandt van Rijn

Een riviercruise met de luxueuze Rembrandt van Rijn is beslist een aanrader. Met zijn fraaie interieur en de uitmuntende verzorging aan boord, staat de Rembrandt van Rijn met recht als exclusief te boek. Het schip is royaal opgezet, met een riante entree, een groot restaurant en ruime hutten. De prachtige kleuren en mooie materialen zorgen voor een warme uitstraling.

Hutten

De standaard tweepersoonshutten zijn zeer royaal en hebben een douche, toilet, televisie, kluisje, bureau, telefoon, föhn, regelbare airconditioning en volop bergruimte. De bedden klappen we overdag omhoog, waardoor er twee comfortabele banken tevoorschijn komen. Alle hutten hebben grote ramen, die u deels kunt openschuiven. Op het promenadedek liggen vier prachtige suites. Ze zijn luxe uitgevoerd met een dubbel bed, voldoende kastruimte, televisie, minisafe, telefoon, badjas en slippers. Het klimaat regelt u met de airconaditioning en verder vindt u er naast de minibar, ook koffie- en theefaciliteiten. Door de twee glazen schuifdeuren, beide met Franse balkons, mist u niets van de omgeving.

Bereikbaarheid

Het hoofddek bereikt u per trap of lift vanaf het promenadedek. Het zonnedek is per trap of stoellift te bereiken. Onder de grote overkapping van het zonnedek vindt u diverse fitnessapparaten en een aantal zitjes. Verder naar achteren ligt u heerlijk onder de blauwe hemel op de ligbedden en terrasstoelen.

Verzorging

’s Morgens geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. De lunch serveren we deels vanaf het buffet en deels aan tafel. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende hoofd- en nagerechten. Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in één keer aan het einde van de reis contant, met pinpas of met
creditcard kunt afrekenen.

Faciliteiten

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving. U kunt aan boord van de Rembrandt van Rijn gebruik maken van gratis Wifi (voor één aansluiting per hut, meerdere aansluitingen tegen betaling) in alle landen.

Bijzonderheden

Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.

Cruise informatie

Dieetmaaltijden

De kok aan boord kan dieetmaaltijden als suikervrij, glutenvrij, zoutvrij, e.d. verzorgen. U kunt uw dieet bij boeking, als zogenaamde preferentie, doorgeven.Excursies

Aan boord wordt u uitgebreid geïnformeerd over de excursie mogelijkheden. U kunt zich voor de excursies aan boord aanmelden en daar ook betalen.In- en ontschepen in Arnhem

De in- en ontscheping is in Arnhem aan de Rijnkade of de Nieuwe Kade. De exacte locatie vindt u in uw reisbescheiden.Parkeergelegenheid in Arnhem

U kunt uw auto betaald parkeren in Parkeergarage Rozet aan de Langstraat, op loopafstand van de Rijnkade en de Nieuwe Kade.Paspoort

Voor al onze reizen geldt dat u in bezit moet zijn van een geldig paspoort. Ieder ander geldig identiteitsbewijs waarop u mag reizen in de landen die u bezoekt is eveneens toegestaan.


Pre-night (niet bij alle cruises mogelijk)
Begin uitgerust aan uw vakantie door al de avond voor vertrek in te schepen. U kunt na het betrekken van uw hut (waarin u de gehele cruise verblijft) nog een drankje gebruiken in de bar. 's Ochtends geniet u van een heerlijk ontbijtbuffet. Nadat de overige gasten zijn gearriveerd zal het schip uitvaren. Indien de pre-night bijgeboekt kan worden vindt u deze terug in het boekingsproces.
Rolstoelen en rollators

Het aantal rolstoelen en rollators aan boord is per afvaart gelimiteerd en deze mogen zonder toestemming niet worden meegenomen. Dit houdt in dat u al bij boeking verplicht was om aan ons door te geven dat u een hulpmiddel meeneemt. Wij willen u er nogmaals op attent maken dat het gebruik van de rolstoel of rollator aan boord niet mogelijk is.


Dagprogramma

Activiteiten kunnen van dag wisselen op basis van beschikbaarheid.

Dagprogramma

 1. Dag 1: Arnhem - Amsterdam

  Om 17.00 uur heten wij u van harte welkom aan boord van de Rembrandt van Rijn. Aan het begin van de avond lichten wij het anker en varen rustig naar Amsterdam, waar wij de volgende ochtend zullen arriveren. Na het diner kunt u in de gezellige lounge nader kennis maken met uw medepassagiers.

 2. Dag 2: Amsterdam - Hoorn

  Amsterdam is een bruisende stad met een
  rijk verleden en tientallen bezienswaardigheden.
  Een bezoek aan een museum, een
  stadswandeling of lekker shoppen de keuze is aan u. Tijdens de
  lunch verlaten wij Amsterdam en vervolgen
  we onze reis naar Hoorn. De maritieme sfeer
  uit het verleden is nog goed zichtbaar in
  Hoorn. De Hoofdtoren en de smalle huizen
  met trap- en klokgevels vormen een prachtig
  panorama en geven het gezellige en intieme
  karakter van de stad weer.

 3. Dag 3: Hoorn - Sneek

  Vandaag vertrekken wij bijtijds naar Sneek,
  dat dichtbij het Sneekermeer is gelegen. De
  stad is rijk aan monumenten en mooie stadsgezichten.
  Het bekendste monument is de
  Waterpoort uit 1613. Ook het stadhuis en de Grote Kerk zijn zeker de moeite waard om te
  bekijken.

 4. Dag 4: Sneek - Lemmer
  Onze eerste bestemming van vandaag is Lemmer. Hier zullen we de middag doorbrengen. Lemmer heeft de gemoedelijke sfeer van een oude havenplaats met monumentale panden en het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld, het Woudagemaal.
 5. Dag 5: Lemmer - Hasselt - Deventer

  In de loop van de middag zullen wij in Hasselt aanmeren. Wandel eens door de vele smalle straten van deze Hanzestad. De oude gevels, mooie lantaarns en uitnodigende authentieke winkels geven de rijke geschiedenis goed weer. Tijdens het diner vervolgen wij onze reis naar Deventer.

 6. Dag 6: Deventer - Zutphen

  Vanaf onze aanlegplaats wandelt u zo het sfeervolle centrum van Deventer in. Één van de oudste steden van Nederland. Tijdens de middeleeuwen kwamen er kooplieden uit heel Europa naar deze plaats om deel te nemen aan de jaarmarkten. Er zijn dan ook nog tal van monumenten die herinneren aan de Hanzetijd, bijvoorbeeld het prachtige pand De Drie Haringen aan de Brink. Aan het einde van de ochtend vervolgen we onze reis en varen we door naar Zutphen. Rondom het centrum zijn de vestingwerken op tal van plaatsen nog tastbaar aanwezig. U raakt hier niet uitgekeken. ‘s Avonds zal
  er in het restaurant het heerlijke Farewell
  Dinner geserveerd worden.

 7. Dag 7: Zutphen - Arnhem

  De laatste dag van deze prachtige cruise is al weer aangebroken. U kunt de dag rustig beginnen. Onze thuishaven Arnhem komt al in zicht. Om 11.00 uur vindt hier de ontscheping plaats. Wij wensen u alvast een goede reis naar huis en graag tot ziens!


Wat is inbegrepen / niet inbegrepen

Inbegrepen
 • Welkomstcocktail
 • 6 Overnachtingen o.b.v. volpension en havengelden
 • Twee avonden met live muziek
 • High tea
 • Farewell Dinner
Niet inbegrepen
 • Reis naar en van Arnhem
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Optionele excursies en entreegelden

Praktische informatie


Nog meer informatie over uw vakantie

Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming of het vakantiethema van uw keuze? U leest er alles over op onze handige informatiepagina's vol met praktische informatie en leuke tips voor een onvergetelijke vakantie met de Jong Intra Vakanties.

Lees meer over uw vakantieland


Anderen bekeken ook